Eski Başkana Hırsız Şoku - Son Dakika
Güncel

Eski Başkana Hırsız Şoku

Eski Başkana Hırsız Şoku

Bursa'nın İnegöl ilçesi Yenice beldesinde eski Belediye Başkanı Ramiz Yiğit'in fabrikasına giren maskeli hırsızlar 450 bin liralık çek ve altın çaldı.

29.03.2013 20:29

Bursa'nın İnegöl ilçesi Yenice beldesinde eski Belediye Başkanı Ramiz Yiğit'in fabrikasına giren maskeli hırsızlar 450 bin liralık çek ve altın çaldı.

Edinilen bilgilere göre, dün saat 03.00 sıralarında, Yenice Belediyesi eski Başkanı ve işadamı Ramiz Yiğit'e ait fabrikanın arka bahçesine giren maskeli hırsızlar, önce fabrikanın arka kapısını zorlayarak açmak istediler. Kapıyı açmakta başarısız olan hırsızlar, daha sonra bahçedeki hurdalık alanından aldıkları metal merdiveni kullanarak, fabrikanın arka girişindeki 3 metre yüksekliğindeki, camı kırık olan pencereden fabrikanın içine girdiler.

Fabrikanın penceresinden içeri giren maskeli hırsızlar, direkt fabrikanın ikinci katına çıkarak Ramiz Yiğit'e ait büronun kapısının kilidini kırdı. Çelik kasayı levyeyle kıran 2 kişi, kasanın içinde bulunan 20 bin lira değerindeki altınlar ile

420 bin lira değerindeki 42 adet çeki alarak kayıplara karıştılar.

HIRSIZLIK SABAH FARK EDİLDİ

Sabah saatlerinde işyerine gelen Ramiz Yiğit, bürosundaki kasanının kırık olduğunu görünce durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, güvenlik kamera kayıtlarını inceledi. Jandarma ekipleri, hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.

Yenice Belediyesi eski Başkanı, işadamı Ramiz Yiğit, "Fabrikanın arka camından girip, bürodaki kasayı kırıyorlar ve kasa içerisinde bulunan kıymetli eşyaları alıp, girdikleri yerden çıkıp kaçıyorlar. Bu olay bizi son derece rahatsız etti. Çok ciddi rakamlar. Herkes bu olayları göz ardı ederse, dolayısıyla bu hırsızlık olaylarının önüne geçilmez. Jandarma ekiplerimiz gereken çalışmaları yaptılar. Gerekli araştırmalar yapılıyor. Kısa sürede yakalanacaklarına inanıyoruz" dedi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eski Başkana Hırsız Şoku - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement