Eski eşini tüfekle vurup yaralayan Özlem, tutuklandı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Eski eşini tüfekle vurup yaralayan Özlem, tutuklandı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Eski eşini tüfekle vurup yaralayan Özlem, tutuklandı
 Güncelleme: 

AKSARAY'da 2 yaşındaki çocuğunu görmek için gelen ve barışmak istediğini söyleyen eski eşi Mehmet Burcak'ı (24) tüfekle vurarak yaralayan Özlem Tan (23), sevk edildiği adliyede tutuklandı.

AKSARAY'da  2 yaşındaki çocuğunu görmek için gelen ve barışmak istediğini söyleyen eski eşi Mehmet Burcak'ı (24) tüfekle vurarak yaralayan Özlem Tan (23), sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Olay, dün akşam Hasas Mahallesi 6721 Sokak'ta yaşandı. Mehmet Burcak, 2 yaşındaki çocuğunu görmek için 2 ay önce boşandığı eşi Özlem Tan'ın evine geldi. Bu sırada barışmak istediğini söyledi. Çift arasında tartışma çıktı. Tartşma sırasında Özlem Tan, evde olan tüfeği alıp, Mehmet Burcak'a ateş etti. Başından ve göğsünden vurularak yaralanan Burcak, ambulansla kaldırıldığı Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alındı.Gözaltına alınan Özlem Tan ise bugün sevk edildiği adliyede, tutuklandı.


Kaynak: DHA