Esma Er Meydanında - Son Dakika
Güncel

Esma Er Meydanında

Esma Er Meydanında

Bir Zamanlar Osmanlı'nın Zeyna'sı Aslıhan Güner!

07.12.2012 16:56

Genel Yönetmenliğini Abdullah Oğuz'un, yönetmenliğini Kumral Pakel'in ve yapımcılığını 'Herşey Film'in üstlendiği 'Bir Zamanlar Osmanlı'nın' 19. Bölümünde eşkıyalara karşı bir kadın savaşına tanık olacağız. Dizide Esma rolündeki Aslıhan Güner, bu sahneye hazırlanmak için dizinin aksiyon yönetmeni Tanay Genco Ülgen'den bir hafta boyunca kılıç ve dövüş koreografisi teknikleri dersi aldı.

Esma kılıcının ucundaki mürekkeple, er meydanına kendi ismini yazıyor

Dizinin geçtiğimiz bölümlerinde Serhat'ın (Özcan Deniz) İstanbul'a gitmesiyle yalnız kalan Esma'nın pazartesi akşamı yayınlanacak bölümde, başı derttedir. Evin etrafını kuşatan eşkıyalar Esma'ya zarar vermek için Mehmet'i rehin alır. Esma, kolay lokma olmadığını eşkıyaları er meydanına davet ederek ispat eder. Kılıcının ucundaki mürekkeple, er meydanına kendi ismini yazar.

Halkın uyanma vaktidir!

'Bir Zamanlar Osmanlı'nın geçtiğimiz bölümünde saraya girerek başını derde sokan Serhat (Özcan Deniz) bu bölümde daha da ileriye giderek gece yarısı Padişah'ın has odasına kadar girer. Devlet, halk uyuduğunda onların nöbetini tutar. Serhat, nöbet vaktinde uyuyan Osmanlı'yı uyandırmaya karar vermiştir. Gece yarısı hasodası'nda Serhat'ı gören padişah, o'nu düşman zanneder. Serhat, hem düşman olmadığını ispat etmek, hem de korumalar tarafından yakalanmadan odadan çıkmak zorundadır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Esma Er Meydanında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement