"Esnaf Ziyaretleri" - Son Dakika
Güncel

"Esnaf Ziyaretleri"

"Esnaf Ziyaretleri"

Gürsel mahallesi esnaf ziyaretleri tamamlandı.

30.04.2012 08:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Sami İlhan ile "Esnaf Ziyaretleri"ni sürdürüyor. Gürsel Mahallesinde 4 gündür iş yerlerinde esnaflarla sohbet ederek fikir alışverişinde buluna Başkan Fazlı Kılıç, Kağıthane'nin yol haritasını vatandaşlarla birlikte oluşturuyor.

Salı gününden bu yana Gürsel Mahallesinin Sokak ve caddelerinde kapı kapı dolaşarak ziyaret ekibiyle esnafları dolaşan Fazlı Kılıç, 27 Nisan Cuma günü de Selamet Camii çevresindeki Namzet Sokak, Kuzulu Sokak, İkizler Sokak, Atakçıl Sokak ve Gürol Sokakta bulunan esnafları ziyaret etti.

Saat 09:30 da başlayan ziyarette Başkan fazlı Kılıç'a AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Sami İlhan, Belediye Meclis Üyeleri Aysan Algan Hınçalan ve Ergun Keleş, Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Çakır, Mevlüt Öztekin, Mustafa Oğuz Toktekin ve Kemal Çavuş, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Tufan Öztürk, Gülizar Yavuz ve Selim Us, Gürsel Mahallesi Muhtarı Mehmet Ali Boyraz, Mahalle Başkanı Erkan Yıldırım, Kadın Mahalle Başkanı Arzu Şaval, Kağıthane Amatör Kulüpler Birliği Genel Sekreteri Barbaros Akkoyunlu, Birim Müdürleri ve Mahalle Yönetim Kurulu Üyeleri de eşlik ettiler.

Yer yer mini sohbetlerin de yapıldığı ziyaretlerde çeşitli hatıralar da anlatıldı. Bu ziyaretlerden oldukça memnun olduklarını dile getiren vatandaşlar, geçmiş tarihiyle barışık Kağıthane'de yaşamaktan da mutluluk duyduklarını belirterek, Başkan Fazlı Kılıç ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ettiler.

16.sı Gürsel Mahallesinde yapılan, Kağıthane'nin tüm mahallelerinde gerçekleştirilecek olan Esnaf Ziyaretleri ve Halk Meclisi programları, önümüzdeki haftalarda Talatpaşa, Hürriyet ve Mehmet Akif Ersoy Mahallelerinde devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Esnaf Ziyaretleri' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement