Ev eğlence Sistemlerinin Kalbinde ASUS - Son Dakika
Güncel

Ev eğlence Sistemlerinin Kalbinde ASUS

Ev eğlence Sistemlerinin Kalbinde ASUS

ASUS, O!Play BDS-500 ve BDS-700'ü piyasaya sürdü.

20.11.2012 16:23

O!Play BDS-500 ve BDS-700 çok daha iyi ses ve görüntü kalitesi, pek çok medya formatına uyum özelliği ve çok işlevli bir ev sinema sisteminden beklenebilecek pek çok kapsamlı online özellik sunuyor.

ASUS, kullanımı kolay HD görüntü ve ses deneyiminin yanı sıra sınıfının en geniş kapsamlı medya uyumluluğuna sahip O!Play BDS-500 ve BDS-700'ü piyasaya sürdü. Cihazların online bağlantı ve WiFi özellikleri capcanlı bir multimedya deneyimi yaşamanızı sağlıyor. ASUS ayrıca çift HDMI desteği, kullanıcı dostu arayüz, akıllı telefonla uzaktan kumanda ve altın kaplama terminaller gibi ekstra özellikler de sunuyor.

Üstün kaliteli HD video

Her iki yeni model piyasaya netlik üzerinde negatif etki yapmadan görüntünün dağılmasını engellemeyi amaçlayan Qdeo™ görüntü işleme teknolojisiyle birlikte sürülüyor. Renk ve kontrast da bu ürünlerde daha canlı görüntü hissi vermek için geliştirildi ve optimize edildi. Blu-ray Disc ISO ve Blu-ray Disc 3D ISO (menüler dahil) için tam destek sunan ürünler, kullanmaya başladığınız andan itibaren DVD'leri HD görüntüye dönüştürerek yükseltme özelliğiyle birlikte geliyor.

Oturma odanızda capcanlı ses deneyimi

BDS-700'de bulunan stereo özellikli dijitalden analoga dönüştürücü (DAC), dışarı sinyal-gürültü oranı 115 dB olan sesler veriyor. Böylece bu derece netlik sunan sınıfının tek cihazı olma özelliği taşıyor. Dolby® TrueHD ve DTS-HD Master Audio standartları da %100 kayıpsız kanal çıktısı sağlayarak hem müzik dinlemek hem de film izlemek için mükemmel bir ortam sunuyor. Üründe kullanılan altın kaplama terminaller, daha ucuz materyallerle kaplı parçalarla karşılaştırıldığında eskimeyi ve oksitlenmeyi engelleyerek tüm kullanım süresi boyunca istikrarlı kalitesini sürdürmesini sağlıyor.

En geniş kapsamlı format desteği

BDS-500 ve BDS-700, tam tamına 45 popüler formatı ve standardı destekliyor. Bu rakam, rakibi olduğu tüm Blu-ray ürünlerinden daha fazla. Bu formatlar arasında FLAC, WAV ve AIFF gibi hi-fi ses standartları da var. NTFS dosya yönetimi desteğiyle birlikte 4GB'den büyük içeriklere kolayca ulaşmak mümkün. Ayrıca BDS-500 ve BDS-700'e ayrıca adaptöre ihtiyaç duymadan 2.5" harici sabit sürücü takılabiliyor.

Online içeriğe kolay erişim

Pek çok online becerisi olan cihazlardan BDS-500 Wi-Fi ile kullanıma hazır piyasaya sürülürken, BDS-700 entegre Wi-Fi ile birlikte geliyor. Bu, cihazların otomatik arama ve bulma yoluyla ev ağlarına bağlanmasını ve ayarlarla uğraşmaya gerek kalmamasını sağlıyor. YouTube, Picasa, Flickr, internet radyosu ve çok sayıda müzik ve video servisinin özel linkleriyle kullanıcılar en sevdikleri içeriklere kolayca ve her istediklerinde ulaşabiliyorlar. DLNA sertifikasıysa, ağlara bağlanmayı daha da kolaylaştırıyor ve yüksek hızlı 802.11n Wi-Fi bilgisayardan televizyona kablosuz veri aktarımını destekliyor. BDS-500 ve BDS-700 aynı zamanda tam donanımlı fotoğraf göstericileriyle en mutlu anıları oturma odanıza kadar getiriyor.

Kullanıcı dostu ekstra özellikler

Hem gerçek HDMI 1.4 performansı hem de eşi görülmemiş bir esneklik sunmak için BDS-700 iki özel HDMI çıkışı ile birlikte geliyor ve bir HDMI 1.4 portunu 3D/2D video ve ses verileri için ayırırken, diğer HDMI 1.3 portunu yalnızca ses verisi için kullanıyor. Çift bağlantı tasarımı BDS-700'ün mevcut HDMI 1.3 ses alıcılarıyla birlikte kaliteden ödün vermeden uğraşsız bir şekilde çalışması anlamına geliyor. Oysa tek HDMI çıkışına sahip medya oynatıcılar yaptıkları tüm işlemleri televizyon üzerinden yapıyorlar. Tüm ASUS ürünlerinde olduğu gibi kullanıcılar BDS-500 ve BDS-700 ile de ödünsüz kalitenin keyfini çıkarıyorlar. Erişimi ve kullanımı kolay kullanıcı arayüzü tüm özelikleri kolay erişim kapsamına alırken, iki USB girişi diğer cihazlarla anında bağlantı imkanı tanıyor. Akıllı telefonlar ayrıca bir yazılım indirmeye gerek kalmadan uzaktan kumanda olarak kullanılabiliyor ve kullanıcı deneyimine kolaylık ve yakınlık katıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ev eğlence Sistemlerinin Kalbinde ASUS - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement