Evde Tüp Patladı - Son Dakika
Güncel

Evde Tüp Patladı

Evde Tüp Patladı

Anne ve Kızı Banyodaki Şofben Tüpünün Patlaması Sonucu Ağır Yaralandı.

11.12.2010 00:11

ZONGULDAK'ın Ereğli İlçesi'ne bağlı Gökçeler Beldesi'nde oturan 32 yaşındaki Nezahat Sever Akkuş ile 2.5 yaşındaki kızı Mihriban Akkuş, banyodaki şofben tüpünün patlaması sonucu ağır yaralandı.

Akşam saatlerinde meydana gelen olayda Nezahat Sever Akkuş, evin içinde gaz kokusu hissedince banyodaki şofbeni kontrol etmek istedi. Akkuş, küçük kızı ile birlikte banyonun kapısını açıp ışığı yaktığı sırada, tüp büyük bir gürültü ile patladı. Patlama sesi üzerine eve koşan komşuları, yerde baygın halde yatan anne ve kızını alıp kendi araçlarıyla Ereğli'deki Özel Anadolu Hastanesi'ne kaldırdı. Evin camlarının kırılmasına neden olan patlama nedeniyle evde çıkan küçük çaplı yangın da mahalle sakinlerinin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü.

Tedavi altına alınan Nezahat Sever Akkuş'un vücudunun yüzde 25'inde 1'inci, kızının vücudunun ise yüzde 10'nunda 2'nci derece yanık tespit edildi. İlk tedavilerinin ardından Nezahat Sever Akkuş İzmit'e, kızı ise Ankara'ya sevk edildi. Patlamayla ilgili soruşturma başlatılırken, Nezahat Sever Akkuş'un eşi 34 yaşındaki Ali Akkuş'un, geçen 3 Ekim'de çalıştığı özel bir maden ocağında geçirdiği iş kazası sonucu hayatını kaybettiği belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Evde Tüp Patladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement