Evi Yanan Aileye Geçmiş Olsun Ziyareti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Evi Yanan Aileye Geçmiş Olsun Ziyareti

28.02.2017 16:39

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Cumhuriyet Mahallesinde çıkan ev yangını sonrasında mağdur aileye geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Cumhuriyet Mahallesinde çıkan ev yangını sonrasında mağdur aileye geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Cumhuriyet Mahallesinde elektrik kontağından çıkan yangında evi yanan Hasan Bahar'a geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Tekintaş, "Altınordu Belediyesi olarak ailemizin yanındayız. Belediye olarak aileye ne gerekiyorsa yapacağız." dedi.

Olaydan duyduğu üzüntüyü dile getiren Tekintaş, şunları kaydetti:

"Bizleri çok üzen bu yangını duyduğumuz andan itibaren ailemizin yanında olduk ve acılarını hafifletmek için belediyemizin imkanları doğrultusunda çalışma yapmaya başladık. İnsanın evini, yuvasını kaybetmesi kadar kötü bir şey yok. Ancak bizleri teselli eden ailemizin bu yangından zarar görmemesidir. Çok şükür hepsinin sağlık durumu iyi. Bu elim yangını sadece maddi kayıplarla atlamış olmaları bizleri biraz olsun ferahlatmıştır. Ailemizin, bu kötü anıyı unutmaları için belediye olarak ne gerekiyorsa yapacağız. Ben Hasan Bahar kardeşime ve ailesine geçmiş olsun diyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Evi Yanan Aileye Geçmiş Olsun Ziyareti - Son Dakika


Advertisement