Evinizdeki Serinliğin Adresi KOÇTAŞ - Son Dakika
Güncel

Evinizdeki Serinliğin Adresi KOÇTAŞ

Evinizdeki Serinliğin Adresi KOÇTAŞ

KOÇTAŞ'ın çok çeşitli soğutma ürünleri ile bu yaz herkes için serin geçecek

19.06.2012 12:38

Ev geliştirme sektörünün lider firması Koçtaş, havaların ısınmasıyla birlikte, evinizin her köşesini serinletmek için soğutma alanında en yeni ve en güçlü ürünlerini tüketiciyle buluşturuyor. Müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik farklı çözümler sağlayan Koçtaş'ta, duvar tipi , salon tipi ve mobil tipi klimalar ile çok çeşitli vantilatör ve fanlar farklı marka alternatifleri, uygun fiyat ve ödeme koşulları ile sunuluyor. Evinizi size özel çözümlerle serinletmek için en yakın Koçtaş mağazasına uğrayabilir, dilerseniz internet üzerinden veya telefonla da sipariş verebilirsiniz.

Ev geliştirme perakendeciliğinin lider kuruluşu Koçtaş, havaların ısınmasıyla birlikte zengin soğutma grubu ürünlerini ve güçlü markaları tüketiciyle buluşturuyor. Koçtaş mağazalarında farklı klima seçenekleri dışında değişik soğutma alternatifleri de sunuluyor. Tavan vantilatörlerinden, masa üstü vantilatörlere, mobil klimalardan kule tipe fanlara kadar yüzlerce farklı çözüm tüketiciyle buluşuyor. Mağazalarda yer alan Soğutma Kataloğu, evine klima veya bir başka soğutma ürünü almak isteyenler için çok kapsamlı bir yol gösterici niteliği taşıyor. Soğutma kataloğunun yanı sıra mağazalardaki uzman Koçtaş çalışanı, klima seçimi konusunda desteğe ihtiyaç duyan tüketiciyi gerekli yönlendirmelerle bilgilendiriyor.

Blyss marka klima ve vantilatörler sadece Koçtaş mağazalarında

Blyss marka split ve mobil klimalar, buharlı uzaktan kumandalı ya da duvara monte edilebilir vantilatörler gibi çok fonksiyonlu ve çeşitli soğutma ürünleri sadece Koçtaş mağazalarında satışa sunuluyor. 24,90 TL'den başlayan fiyatlarla satılan Blyss Renkli Mini Masaüstü Vantilatörleri şık görünümüyle gözünüze hitap ederken keyifli bir serinliği de beraberinde getiriyor. Blyss Turbo Fanlar ise güçlü turbo fanı, dekoratif gümüş halkaları ve siyah gövdesi ile oldukça şık bir tasarıma sahip. Fanın farklı açılarda çalışma özelliği ve 3 ayrı hız ayarı bulunuyor. Blyss Buharlı Vantilatörler ise 40 cm'lik boyuta ve 120 W'lık güce sahip. Tekerlekli olmasından dolayı, evin her yerine taşınabilen vantilatörün, uzaktan kumandası da bulunuyor.

Çevre dostu, antialerjik, A enerji sınıfı klimalar ücretsiz montaj hizmetiyle Koçtaş'ta

Koçtaş klima konusunda oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip. Koçtaş'ta satılan Baymak, Beko, Blyss, Demirdöküm, Demrad, Gree ve Rubenis marka klimalar, farklı ihtiyaçlara çözümler üreterek mekanlarınızda soğutmada efektif sonuçlar yaratıyor. Koçtaş'ta satılan Inventer teknolojisine sahip klimalar %44 enerji tasarrufu, %50 zaman tasarrufu sağlayarak aile bütçesine katkıda bulunuyor. Antialerjik filtre ve neo plazma teknolojisine sahip klimalarla en ince koku, küf, polen, duman va bakteriler ortamdaki havadan temizleniyor.

Ücretsiz montaj fırsatı da var

Koçtaş mağazalarından 12 taksit fırsatı ile satın alınacak split ve salon tipi klimalar için ücretsiz montaj hizmeti sağlanıyor. Aynı zamanda klimalar hakkında çok detaylı bilgilerin yer aldığı Soğutma Kataloğu'nda klimanın nasıl soğutulacağı, hangi kapasitede klima seçilmesi gerektiği, klimaların performansının neye bağlı olduğu, klimanın nasıl monte edileceği, sağlık açısından herhangi bir sorun teşkil edip etmeyeceği ve klimalardaki enerji seviyeleri hakkında bilgi veriliyor. Soğutma kataloğuna Koçtaş mağazaları ve web sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Klima Koçtaş'tan alınır

Zengin ürün çeşidi, marka alternatifleri ve her bütçeye uygun seçenekleri ile soğutma ürünlerde müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedefleyen Koçtaş, klima ve diğer tüm soğutma ürün ihtiyaçları için tüketicileri 19 ilde bulunan 37 mağazasına bekliyor. Mağazalara ulaşamayan yada evinden sipariş vermek isteyen müşterileri için de www.koctas.com.tr internet sitesi veya 444 0 884 numaralı telefon üzerinden de sipariş verilebiliyor. Koçtaş soğutma grubundaki ürünlerde tüketicilere 100 TL ve üzeri alışverişlerde Worldcard'a 12; 250 TL ve üzeri alışverişlerde Advantage, Axess, Bonus, Cardfinans ve Maximum kartlara vade farksız 10 taksit imkanı sunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Evinizdeki Serinliğin Adresi KOÇTAŞ - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement