Eylül, Medline'da Yeniden Hayat Buldu - Son Dakika
Güncel

Eylül, Medline'da Yeniden Hayat Buldu

Eylül, Medline\'da Yeniden Hayat Buldu

Delik kalbi koltuk altından yapılan ameliyatla kapatıldı

01.09.2015 08:13

Adana'da kalbi doğuştan delik olarak dünyaya gelen 13 yaşındaki Eylül Yeşilçay, koltuk altından girilerek yapılan ameliyatla hayata tutundu. Özel Adana Medline Hastanesi'ndeki başarılı bir operasyonla, kalbinin delik bölgesi kapatılan Eylül Yeşilçay, sağlığına kavuştu.

Orhan ve Seher Yeşilçay çiftinin kızı olan ortaokul öğrencisi Eylül, dünyaya gözlerini kalbi delik olarak açtı. Kalbinin kulakçık bölgesinde bulunan delik Eylül'ün hayatında birçok sağlık sorununa neden olurken, Yeşilçay ailesi de kızlarının sağlığına kavuşması için arayışlarını sürdürdü.

İlk özel çocuk kalp cerrahi merkezine başvurdular

Eylül'ün ailesi, son olarak kızlarının bir an önce sağlığına kavuşması ve yaşıtları gibi sağlıklı bir hayat sürmesi için Adana'nın ilk özel çocuk kalp cerrahi merkezinin bulunduğu Özel Adana Medline Hastanesi'ne başvurdu. Burada Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Doç.Dr. Hakan Poyrazoğlu ve ekibi tarafından ameliyata alınan Eylül Yeşilçay koltuk altından yapılan ameliyatla sağlığına kavuştu.

Estetik sorun yaşamayacak
Ameliyatın başarı geçtiğini söyleyen Özel Adana Medline Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Doç.Dr. Hakan Poyrazoğlu, "Hastamızın göğüs kafesinde yırtılmaya yol açmamak ve Eylül'e, estetik açıdan gelecek yıllarda sorun yaşatmamak açısından ameliyatı koltuk altından girerek yaptık. Türkiye de çok nadir yapılabilen bu ameliyat birçok şehirde yapılmayan bir yöntemle yapıldı. Başarılı bir ameliyat oldu ve hastamız kısa sürede sağlığına kavuştu. "dedi.

Ameliyatla sağlığına kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Eylül Yeşilçay ise"Başta Doç.Dr. Hakan Poyrazoğlu ve ekibine teşekkür ediyorum. Adana Medline Hastanesi'nin tüm çalışanlarına bana sağlıklı bir yaşam sürme fırsatı sundukları için minnettarım." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Eylül, Medline'da Yeniden Hayat Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement