Fatih Kalem ICSR'da - Son Dakika
Güncel

Fatih Kalem ICSR'da

Fatih Kalem ICSR\'da

Fatih Kalem yönetim kurulu üyesi başarılı iş adamı Mehmet Aziz Başer, Fatih Kalem ailesi olarak JCI Kültür şubesinin ICSR projesine sponsor olduklarını dile getirdi.

10.04.2018 16:28  Güncelleme: 09:44

Fatih Kalem olarak birçok sosyal sorumluluk projesine sponsor olduklarını ve ICSR'ın da Fatih Kalem için büyük bir önem arz ettiğini dile getiren Başer, başarılı bir marka olmanın ilk koşulunun bu tarz projelere destek vermekten geçtiğini söyledi.

ICSR NEDİR?

ICSR Uluslararası kurumsal sosyal sorumluluk yarışması kurumların sosyal sorumluluk projelerini tanıtmak ve iyi uygulamaların ödüllendirilmesini içeren bir projedir. Yarışma sürecine giren tüm şirketlerin projeleri uluslararası tanıtım sürecine dahil edilir ve ödül kategorisinde Birleşmiş Milletlerin Kalkınma hedefleri ile uyumlu projeler öncelikli değerlendirilir. (Özel Kategori:Kültür ve Sanat sosyal sorumluluk projeleridir.)

PROJELER MARKALARI ÖNEMLİ KILAR

Bir markanın projelerle büyüdüğünü dile getiren Mehmet Aziz Başer, ICSR projesinin de Fatih Kalem'in vizyonuna yatırım yapacağını ve markanın hem kalitesini hem de bilinirliğini arttıracağını söyledi. Sözlerine,

"Eğer büyük bir markanız var ve markanızın vizyon ve misyonuna fazlasıyla önem veriyorsanız; yapacağınız projeler, katılacağınız etkinlikler, destek vereceğiniz sosyal sorumluluk etkinlikleri çok önemlidir. Bu çalışmalar hem markanızın profilinin dışa dönüklüğünü destekleyecek hem de marka bilinirliğinizin artmasına yardımcı olacaktır. Markalar ve firmalar ancak konuşuldukça, adından söz ettirdikçe var olur. Bu nedenle Fatih Kalem'in ICSR projesine verdiği destek ve sponsorluk markamız adına kıymetli, güzel bir adımdır." İfadeleriyle devam eden Mehmet Aziz Başer, Fatih Kalem olarak daha birçok projede boy göstereceklerinin de altını çizdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Fatih Kalem ICSR'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement