Fen İşleri 2016 Yılı Programına Başladı - Son Dakika
Güncel

Fen İşleri 2016 Yılı Programına Başladı

Mudanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, trafiği ve yol geçişlerini engelleyen çöp konteynırlarını yol kenarlarına çekiyor.

25.02.2016 14:00

Kırsal alanda ve ilçe merkezinde çalışmalarını sürdüren Mudanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, yol açma çalışmalarından, asfaltlama ve parke çalışmaları ile trafiği engelleyen çöp konteynırlarını da yol kenarlarına taşıyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün kontrolü ve tespiti ile gerçekleşen çalışmalar Siteler Mahallesi'nden başlatıldı. Tespit çalışmaları devam ederken, tüm mahallelerde bu uygulama gerçekleştirilecek.

ASFALTLAMA VE PARKE ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Parke çalışmalarına da hız veren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Bademli Mahallesi'nde 200 m2'lik alanda parke döşeme çalışmalarını tamamladı. Yalı Mahallesi ve Halitpaşa Mahallelerinde asfalt yama çalışmalarını da sürdüren ekipler, bozuk yollar ve ara yollarda onarım çalışmalarını tamamlıyor. Vatandaşlardan gelen istek ve talepler ile müdürlüklerin tespit ettikleri alanlarda yürütülen çalışmalarda 35 ton asfaltlama yapılırken, havaların düzelmesiyle birlikte çalışmalar hız kazanacak. Asfaltlama ve parke çalışmalarının yanı sıra yol açma çalışmalarını da sürdüren ekipler, Işıklı Mahallesi'nden kadastro yol açma çalışmalarını başlattı. 2 km uzunluğunda ki yol çalışmalarını tamamlayan ekipler, gelen talepleri de değerlendirmeye devam ediyor.

"TALEPLERİ DE DEĞERLENDİRİYORUZ"

Çalışmaların belirlenen program ve tespitler dahilinde devam ettiğini belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, "Ekiplerimiz ilçe merkezi ve mahallelerimizde asfaltlama, parke ve yol açma çalışmalarını ihtiyaca cevap verecek şekilde sürdürüyor. Havaların düzelmesiyle ekiplerimiz daha geniş yelpazede hizmet verme imkanı bulacaklardır" dedi. Bakım ve onarım çalışmaların yanı sıra, vatandaşların resmi olarak ilettikleri taleplerin değerlendirilerek çalışma programı içerisine alındığını ifade eden Türkyılmaz, ihtiyaç duyulan sokak ve caddelerde de onarım çalışmalarının devam ettiğini sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Fen İşleri 2016 Yılı Programına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement