Ferahnak Rüzgarı Esmeye Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Ferahnak Rüzgarı Esmeye Devam Ediyor

Ferahnak Rüzgarı Esmeye Devam Ediyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan Ferahnak Müzik Topluluğu muhteşem bir konser verdi.

25.05.2013 11:01

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kültür Sanat Günleri Mayıs ayı etkinlikleri çerçevesinde Ferahnak Müzik Topluluğu, Leyla Atakan Kültür Merkezi'nde konser verdi. Birbirinden güzel eserlerin seslendirildiği gece de Ferahnak rüzgar gibi esti.

EŞSİZ GÜZELLİKTE ESERLER SESLENDİRDİ

Kurulduğu yıldan buna yana yetiştirdiği müzisyenlerle müzik dünyasına katkılarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı son olarak eğitmen ve öğrencilerinden oluşan Ferahnak Müzik Topluluğu ile halkımıza konserler vermeye devam ediyor. Müzik Topluluğu verdiği konserde eşsiz güzellikte 15 eser seslendirdi.

GURUBUN SOLİSTİ OCAKTAR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı eğitmen ve öğrencilerinden oluşan Ferahnak Müzik Topluluğunda tanbur, ud, bendir, kanun ve ney de Şahin Çamlı, Mesut Cengiz, Melek İnan, Uğur Akbaba, Güngör Barış Görgin yer alırken, onlara konservatuvar eğitmenleri klasik kemençe ile Uğur Özcan ve güzel sesi ile solist olarak Tuğçe Ocaktar eşlik etti.

DİNLEYİCİLER AYAKTA ALKIŞLADI

Müzik dünyasından keyifli bir yolculuğa çıkan dinleyiciler, konser sonrasında

Ferahnak Müzik Topluluğunu ayakta alkışladılar. Dinleyiciler konser sonrası Ferahnak Grubunun müziğini çok beğendiklerini söylediler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ferahnak Rüzgarı Esmeye Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement