Ferizli'de İlk Yardım Semineri Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Ferizli'de İlk Yardım Semineri Düzenlendi

Ferizli\'de İlk Yardım Semineri Düzenlendi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı ve Ferizli Belediyesi ortaklaşa 'İlk Yardım Hayat Kurtarır' konulu eğitim semineri düzenledi.

31.10.2017 15:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

31 Ekim Salı günü saat 10.00-15.00 arası Ferizli Şehit Hakan Bayram Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda düzenlen programa vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

İlk yardım hayat kurtarır sloganıyla düzenlenen eğitim programında sağlık memuru Gökmen Deniz Aydın, sağlığın her şeyin başında geldiğinin altını çizerek, ''amacımız doğru bilinen yanlışların düzeltilmesi, bilmediklerimizin de hayata geçirilmesi. Kurslara katılarak bilgilerinizi geliştirin. Buradan alacağınız bilgiler sayesinde hayat kurtarabilirsiniz,'' dedi.

Ayrıca eğitimlerde olası kazalarda ilk yardım müdahalesi nasıl yapılır konusunda vatandaşların hem teorik, hem de uygulamalı olarak bilinçlendirilmesi sağlanıyor.

Toplumda ilk yardım eğitimlerine yönelik duyarlılık oluşturmak istediklerine vurgu yapan Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, ''ilk yardım ihtiyacının ne zaman ve nerede karşımıza çıkacağı belli olmaz. Dolayısıyla ilk yardımı herkes öğrenmeli, bilmeli ve gerektiğinde kullanabilmelidir. İnşallah buradan alacağımız faydalı bilgiler sayesinde, ilk yardım hakkında bilinçleneceğiz. Başta büyükşehir Belediyemiz olmak üzere programda emeği geçen belediye ekibimize ve sağlık çalışanlarımıza teşekkür ederim. Programa gösterdikleri duyarlılıktan dolayı katılan herkese de ayrıca şükranlarımı sunarım, dedi.

Programdan hayli memnun kalan vatandaşlar emeği geçenlere teşekkür ederek böyle faydalı kursların artarak devam etmesini istiyoruz, ifadesini kullandılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ferizli'de İlk Yardım Semineri Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement