Ferizli'den Halep'e Un Yardımı - Son Dakika
Güncel

Ferizli'den Halep'e Un Yardımı

Ferizli\'den Halep\'e Un Yardımı

Halep'teki sivil vatandaşlara başlatılan yardım kampanyasına Ferizli Belediyesi 'de destek verdi.

15.12.2016 13:47

Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk 'un yardımı' için hayırsever vatandaşlara bağış yapması çağrısında bulundu. Ferizli halkı Halep için başlatılan un yardım kampanyasına yoğun bir şekilde duyarlılık gösterdi.

Halep'te 400 bin sivil yardım bekliyor

Halep'te yaklaşık 400 bin sivil, yoğun çatışma ve bombardımana rağmen yaşamını sürdürmeye çalışıyor. Yardım gönüllüleri, muhaliflerin mücadelesi sonrası açılan insani yardım koridorlarının değerlendirilerek, bölge halkına yardım ulaştırılmasının önemine dikkat çekmişti. Duruma sessiz kalmayan Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk Ferizli halkına seslenerek, ilçede un yardım kampanyası başlattı ve yardımsever vatandaşlara çağrıda bulundu. Başkan Soğuk hayırsever vatandaşların yapacakları yardımların İnsani Yardım Vakfı aracılığı ile Halep'e gönderileceğini belirtti.

Yardım kampanyası ile ilgili açıklama yapan Başkan Soğuk, '' Halep'te ki Müslüman kardeşlerimiz aç iken bizler tok yatamayız. Orada ki kardeşlerimizin bir nebzede yanında olabilmek, onlarla bir dilim ekmeğimizi paylaşmak amacıyla böyle bir kampanya başlattık. İlçemizde başlattığımız un yardımı kampanyası ile Halep'teki kardeşlerimizin acılarına bir nebze de olsun azaltmak istiyoruz. Duyarlı vatandaşlarımız Halep'e yardım çağrımızı duydukları ilk andan itibaren Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'müze akın ederek yoğun ilgi gösterdiler. Un yardımı kampanyamıza destek veren esnaflarımızdan, sivil toplum kuruluşlarından ve hayırsever halkımızdan Allah razı olsun" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ferizli'den Halep'e Un Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement