Kırıkkale'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan 5 hakim ve savcı tutuklandı.
Polis ekiplerince düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 3 hakim ve 2 savcı, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.
Zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Böylece Kırıkkale'de tutuklanan hakim ve savcı sayısı 11'e yükseldi.
FETÖ'nün darbe girişimiyle ilgili 17 Temmuz'da Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı doğrultusunda polis ekiplerince düzenlenen operasyonda gözaltına alınan biri kadın 5 hakim ile bir savcı tutuklanmıştı.
Son Dakika › Güncel › Fetö'nün Darbe Girişimi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.