Filli Boya ve Ümit Ünal'dan Renkli Tavsiyeler - Son Dakika
Güncel

Filli Boya ve Ümit Ünal'dan Renkli Tavsiyeler

Filli Boya ve Ümit Ünal\'dan Renkli Tavsiyeler

Filli Boya, "Ümit Ünal ile Geleceğin Renkleri" etkinliğinde; dekorasyon, renk, moda ve yeni trendlere önem veren kullanıcıları moda tasarımcısı ve trendsetter Ümit Ünal ile buluşturdu.

04.06.2014 11:16  Güncelleme: 11:10

Ülkemizin renk otoritesi Filli Boya'nın geleceğin trendlerini ortaya koyduğu Coloration 2015-16 Renk Eğilimleri koleksiyonunun Palladium AVM'deki tanıtımları sırasında çekilişe katılarak etkinliğe katılma şansı yakalayan 10 kişi Ümit Ünal ile renkli bir sohbette bir araya geldi.

3 1 Mayıs Cumartesi günü Palladium'da, samimi bir sohbet eşliğinde gerçekleştirilen etkinlikte Ümit Ünal, katılımcılara giyimden dekorasyona doğru renk kullanımları konusunda deneyimlerini aktardı.

Ümit Ünal; hangi rengin, hayatın hangi alanlarında, ne şekilde kullanılacağı konusunda katılımcılara tavsiyelerde bulunduğu etkinlikte, modayı yansıtan renklerin kendimizi ifade etmedeki öneminden de bahsetti. Etkinlikte; yaşam alanlarında, mutfaktan salona, yatak odasından banyoya kadar kullanılacak olan renkleri seçerken dikkat edilmesi gereken püf noktaları ve günlük hayatta ihtiyacımız olan stil tüyolarını paylaştı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Filli Boya ve Ümit Ünal'dan Renkli Tavsiyeler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement