FMV Işık Okulları, Zülfü Livaneli'nin Konferansına Ev Sahipliği Yaptı - Son Dakika
Güncel

FMV Işık Okulları, Zülfü Livaneli'nin Konferansına Ev Sahipliği Yaptı

FMV Işık Okulları, Zülfü Livaneli\'nin Konferansına Ev Sahipliği Yaptı

FMV Işık Okulları'nın 5 yıldır düzenlediği FMV Kültür Konferansları'nın Mayıs ayı konuğu besteci yazar Zülfü Livaneli oldu.

21.05.2019 10:40  Güncelleme: 10:43

Zülfü Livaneli, FMV Işık Okulları Nişantaşı Kampüsü'nde, ''Livaneli Penceresinden – Batı'nın Kibri ile Doğu'nun Cehli Arasında" isimli bir konferans verdi.

FMV Işık Okulları, bugüne dek iş dünyasından bilim insanına, yazardan siyasetçiye kadar pek çok farklı önemli ismi, dinleyicilerle buluşturan Kültür Konferansları serisinin Mayıs ayında Zülfü Livaneli'yi ağırladı. Kültür sanat hayatımızın en önemli isimlerinden biri olan Zülfü Livaneli, FMV Işık Okulları Nişantaşı Kampüsü'nde gerçekleştirdiği ''Livaneli Penceresinden – Batı'nın Kibri ile Doğu'nun Cehli Arasında" konulu konferansta izleyenlerle buluştu.

Ünlü besteci ve yazar Zülfü Livaneli konferansta; "Livaneli Penceresinden – Batı'nın Kibri ile Doğu'nun Cehli Arasında" adlı söyleşi kitabının yakın zamanda raflarda yerini alacağının müjdesini de verdi.

Müziği ile birçok ulusal ve uluslararası ödül alan, eserleri Joan Baez, Maria Farantouri, Maria del Mar Bonet, Leman Sam gibi yerli ve yabancı sanatçı tarafından yorumlanan, kültür ve sanat alanında Türkiye'nin önemli isimlerinden birisi olarak bugüne dek 300'e yakın besteye ve 30 film müziğine imzasını atan Livaneli'nin konferansı, izleyenler tarafından büyük ilgi gördü.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel FMV Işık Okulları, Zülfü Livaneli'nin Konferansına Ev Sahipliği Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement