Four Seasons Hotel Bosphorus'da "Ocakbaşı" Deneyimi Başlıyor - Son Dakika
Güncel

Four Seasons Hotel Bosphorus'da "Ocakbaşı" Deneyimi Başlıyor

Four Seasons Hotel Bosphorus\'da "Ocakbaşı" Deneyimi Başlıyor

Four Seasons Hotel Bosphorus yazlık restoranı ile geleneksel ocakbaşı kültürünü Boğaz'ın benzersiz atmosferinde misafirleriyle buluşturuyor.

01.08.2017 17:59  Güncelleme: 18:03

Four Seasons Hotel Bosphorus Ocakbaşı, nar gibi ateşin üzerinde pişen lezzetli etleri, nefis mezeleri ve Four Seasons Hotel Bosphorus'un kaliteli servisi eşliğinde, yaz ayları boyunca ocak başı müdavimlerinin beğenisine sunacak.

Four Seasons Hotel Bosphorus'un Boğaz'ın yanı başındaki terasında konumlanan Ocakbaşı, eşsiz mezeleri lezzetli etleri ve tatlılarıyla geleneksel ocakbaşı kültürünü sevenlere 21 Temmuz'dan itibaren her gün 18:00–22:00 saatleri arasında lezzet şöleni yaşatmaya hazırlanıyor.

Keyifli sohbetlerin yeni adresi olacak mekânda sunulan abaganuş, ezme salata, babaganuş, bostana, köpoğlu, zeytin piyazı, arpacık soğan sote ve toros gibi özel mezeler, akşama muazzam bir başlangıç yapıyor. Ocakbaşı'nın olmazsa olmaz tatları arasında yer alan Adana, Urfa, Patlıcan Kebabı, Ali Nazik, Terbiyeli Kuzu Şiş, Söğürtmeli Kebap'ın yanı sıra Kuzu Kaburga, Ciğer Kebap, Dana Şaşlık gibi tadına doyum olmayan lezzetler de damaklarda şölen yaşatıyor.

Four Seasons Hotel Bosphorus Ocakbaşı'nın tatlı menüsünde yer alan tahin ve cevizle hazırlanan Kireçte Kabak, Fırın Sütlaç, Künefe ve Fıstıklı Baklava bu lezzet yolcuğulunu mükemmel biçimde finalize ediyor. Mekân gece saat 01.00'e kadar nargile ve içecek servisiyle hizmet vermeye devam ediyor.




Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Four Seasons Hotel Bosphorus'da 'Ocakbaşı' Deneyimi Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement