Fransa'nın başkenti Paris yakınlarındaki Bourget'de düzenlenen '31'inci Müslümanların Fuarı' için binlerce Müslüman toplandı.
Fransa'daki Müslümanların Yıllık Buluşması Le Rassemblement Annuel des Musulmans de France (RAMF) Müslümanlar toplantısı Fransa İslam Kuruluşları Birliği (UOIF) tarafından düzenlendi. Bu yıl, "Değişen Toplumun değerleri. Çocuklar ve ebeveynler arasındaki ilişki. Değişen dünya için aile değerleri nedir?" teması seçildi.
Fuarda katılımcılara yeni haberleri vermek, konferans, tartışma, sergiler ile gerçek İslamı anlatma, alışveriş, giyim, gıda, takı, kitap, giysi, yiyecek edinmelerine olanak sağlamayı ve katılımcılar arasında ticareti geliştirmek amaçlandı.
İslam Kuruluşları Birliği (UOIF) fuarı 250 dernekle düzenleniyor. Fransa'da İslamiyet Katoliklik sonrası Fransa'nın ikinci dini. ülkedeki Müslümanların yaklaşık 3,5 milyon olduğu tahmin ediliyor ve 800 bin kişi düzenli ibadet ediyor. 20 bin metrekare alanda kurulan fuarı geçen yıl 170 bin kişi ziyaret etti. - Paris
Son Dakika › Güncel › Fransa'da Müslümanlar Bir Araya Geldi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.