Fransa'da Rahip Bebeğe Tokat Attı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Fransa'da Rahip Bebeğe Tokat Attı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

- Fransa'da rahip bebeğe tokat attıPARİS - Fransa'da vaftiz için kiliseye getirilen bebeğe bir rahibin tokat atması nedeniyle, halk ayağa kalktı.

- Fransa'da rahip bebeğe tokat attı

PARİS - Fransa'da vaftiz için kiliseye getirilen bebeğe bir rahibin tokat atması nedeniyle, halk ayağa kalktı.

Fransa'da bebeğini kiliseye vaftiz ettirmeye getiren bir çift, rahibin ağlayan bebeği susturmak için tokat atmasına şahit oldu. Genç çiftin kucağında bulunan bebeğin boynundan sert şekilde tutan rahibin bebeğin ağlaması üzerine "kapris yapıyor" diyerek ve bebeği susturmak için tokat attığı belirtildi.

Öte yandan, olayın sosyal medyada paylaşılan görüntülerinde çevredekilerin saygılı ve mesafeli şekilde tepki gösterdiği görülürken, rahip ve bebeğin ailesi eleştiri yağmuruna tutuldu.

Kaynak: İHA