Fuhuş Yaparken Yakalanan Kadını Kocası Pazarlıyormuş - Son Dakika
Son Dakika Logo

Fuhuş Yaparken Yakalanan Kadını Kocası Pazarlıyormuş

Fuhuş Yaparken Yakalanan Kadını Kocası Pazarlıyormuş
22.01.2015 14:50

Adana'da, 2'si 18 yaşından küçük 3 kişiyle ilişkiye girerken yakalanan 29 yaşındaki Emel D.'yi eşi 34 yaşındaki Muhammet D.'nin 30 liraya pazarladığı ortaya çıktı.

Adana'da, 2'si 18 yaşından küçük 3 kişiyle ilişkiye girerken yakalanan 29 yaşındaki Emel D.'yi eşi 34 yaşındaki Muhammet D.'nin 30 liraya pazarladığı ortaya çıktı.Ahlak Büro ekipleri Muhammet D.'nin, telefonla bağlantı kurduğu kişilere 2 çocuğunun annesi Emel D.'yi pazarladığını tespit edip Metal Sanayi Sitesi'ndeki boş bir arazi içerisinde 2'si 18 yaşından küçük 3 kişi ile sırasıyla ilişkiye girerken yakaladı. Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen çocuklar, kaportacıda çalıştıklarını ve Emel D.'nin eşini telefonla arayarak ilişkiye girmek istediklerini ve 30'ar lira ödediklerini söyledi. Daha sonra boş arazide buluştukları kadına ayrıca 10'ar lira daha ödeyerek ilişkiye girdiklerini söyleyen 3 kişi ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Ekipler tarafından yakalanan ve 'fuhuşa aracılık yapmak ve yer temin etmek' suçlarından kaydı bulunan Muhammet D., adliyeye sevk edildi

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fuhuş Yaparken Yakalanan Kadını Kocası Pazarlıyormuş - Son Dakika


Advertisement