Futbol: Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Güncel

Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig

Bozüyükspor Teknik Direktörü Işık: "Bütün planlarımız ve çalışmalarımız tüm maçlarda rakibi oynatmama, top kazandığımızda da kendi yaratıcılığımızı sahaya yansıtmaya yönelik"

24.09.2013 15:47

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bozüyükspor'un teknik direktörü Ergin Işık, bütün planlarının ve çalışmalarının tüm maçlarda rakibi oynatmama, top kazanıldığında da kendi yaratıcılıklarını sahaya yansıtmaya yönelik olduğunu bildirdi.

Işık, Altınordu maçı hazırlıklarının ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, grupta 3 maçı geride bıraktıklarını hatırlatarak, amaçlarının, Altınordu deplasman 3 puanla dönmek olduğunu kaydetti.

Buşsaşspor maçında elde edemedikleri galibiyeti, Altınordu deplasmanından almak istediklerini belirten Işık, "Bu haftaki çalışmalarımız buna yönelik olacak. Kazanmak adına Altınordu'ya gideceğiz. İnşallah istediğimiz gerçekleşir, oyun gücümüzü sahaya yansıtır ve 3 puanla döneriz" dedi.

Yeni kurulan bir takım olduklarını, eksiklere ve takımdaki birçok oyuncunun geçmiş yıllarda takımda az forma şansı bulmalarına rağmen bir takım uyumu sağladıklarını dile getiren Işık, şöyle konuştu:

"Bu takım oyunu, futbolun tüm gerekliliklerini sahada yerine getirme, bununla birlikte top rakibe geçtiğinde rakibin futbol oynama kanallarını kapatma üzerine kurulu. Bizim çalışmalarımız bu yönde. Biz mümkün olduğunca top rakipteyken rakibin oynamasına izin vermeyen, top bizdeyken de özgür futbol oynamaya yönelik gücümüzü sahaya yansıtmaya çalışan bir ekip düşüncesindeyiz. İnanıyorum ki bu söylediklerim her maç için geçerli olur. Sadece bir veya birkaç maça özel olmaz çünkü bütün planlarımız ve çalışmalarımız tüm maçlarda rakibi oynatmama, top kazandığımızda da kendi yaratıcılığımızı sahaya yansıtmaya yönelik. İnşallah gelecek haftalarda da bunları başaracağız." - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Futbol: Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement