Gasp Oyununu Polis Bozdu - Son Dakika
Güncel

Gasp Oyununu Polis Bozdu

Gasp Oyununu Polis Bozdu

Adana'da 20 yaşındaki Barış Z., bankadan vekaletle çektiği işyerine ait 135 bin lira paranın bıçaklı 2 kişi tarafından gasp edildiğini ileri sürerek polisi aradı.

13.07.2013 12:17  Güncelleme: 10:42

Kolundan ve kalçasından bıçakla çok hafif yaralanan Barış Z.'nin çelişkili bilgiler vermesinden şüphelenen Gasp Büro Amirliği ekipleri, sorguladıkları Barış Z.'nin arkadaşları İnan Y. ve Tahsin İ. ile birlikte işyerinin parasını çalmak için plan yaptığını ortaya çıkardı.

Polisler, İnan Y.'yi de gözaltına alırken, diğer şüpheli Tahsin İ. paralarla birlikte ortadan kayboldu. Barış Z. ve İnan Y. adliyeye sevk edilirken, Tahsin İ.'nin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gasp Oyununu Polis Bozdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement