Gazeteci ZORKUN, saha komiseri olarak görev yapacak… - Son Dakika
Güncel

Gazeteci ZORKUN, saha komiseri olarak görev yapacak…

Gazeteci ZORKUN, saha komiseri olarak görev yapacak…

Zorkun Medya Sahibi Gazeteci Mehmet Hüseyin Zorkun, basketbol saha komiseri olarak görev yapacak.

06.12.2016 08:30  Güncelleme: 08:31

Gazetecilik mesleğinin yanı sıra yıllardır çeşitli spor branşlarında sporcu, antrenör, hakem ve federasyon il temsilcisi olarak görev yapan Gazeteci Hüseyin Zorkun, spor camiasından hiçbir zaman kopmadı ve yeni görevler almaya devam ediyor.

Geçmiş yıllarda uzun bir süre basketbol hakemliği yapan Hüseyin Zorkun, bir süre önce basketbol hakemliğine ara vermişti. Hakemliğe ara veren Zorkun, basketbol camiasından ayrılmadı ve 6 yıl önce göreve gelen Basketbol İl Temsilcisi Banu Özdemir Mursal'ın isteği ile basketbol federasyonu Hatay il temsilciliği basın danışmanlığı görevini üstlenmişti. İl Temsilciliği görevini 6 yıldır büyük bir başarı ile sürdüren Banu Mursal'ın ekibinde basın danışmanı olarak görevini sürdüren ve basketbol camiasının medya işlerini yürüten Hüseyin Zorkun, şimdi basketbol camiasında saha komiseri olarak görev yapacak.

Geçtiğimiz günlerde basketbol saha komiseri olarak ilk görevini üstlenen Hüseyin Zorkun, maçın teknik komiseri ve hakemleri ile birlikte müsabakaların sağlıklı bir şekilde sonuçlanmasını sağladı. Zorkun, artık Hatay'da organize edilen basketbol maçlarında saha komiseri olarak görev almaya devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gazeteci ZORKUN, saha komiseri olarak görev yapacak… - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement