Gaziler, Büyükşehir'de İftar'da Buluştu - Son Dakika
Güncel

Gaziler, Büyükşehir'de İftar'da Buluştu

Gaziler, Büyükşehir\'de İftar\'da Buluştu

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, geleneksel hale getirdiği kurum iftarlarının birincisini gerçekleştirdi.

25.07.2012 05:05  Güncelleme: 05:04

Belediye yemekhanesinde yapılan iftar yemeğine Gaziler Vakfı, Kuva-i Milliye Vakfı ve Muharip Gaziler derneğinin üyeleri yer aldı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesinde düzenlenen iftar yemeğine, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ünsal Göksen, GASKİ Genel Müdürü Fahrettin Uslusoy, Büyükşehir Genele Sekreter Yardımcısı Settar Çanlıoğlu, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Selami Yetkinşekerci de hazır bulundu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Ramazan ayında geleneksel hale getirilen iftar yemeklerinin bu yıl 9'da bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ünsal Göksen, "Düzenlediğimiz iftar yemekleri, Ramazan eğlenceleri ile güzel geleneklerimizin yaşatılması için elimizden geleni yapıyoruz. 2004 yılında başlattığımız iftar buluşmalarını 9 yıldır hiç aksatmadan sürdürerek geleneksel hale getirdik. Beş yıldızlı otellerde verilen gösterişli iftar yemekleri yerine bu mütevazi sofrada sizlerle bir arada olmayı tercih ediyoruz'' diye konuştu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, iftar sonrası misafirler ile sohbet ederek sorunlarını dinlediler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gaziler, Büyükşehir'de İftar'da Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement