Gebeşoğlu, Durmak Bilmiyor - Son Dakika
Güncel

Gebeşoğlu, Durmak Bilmiyor

Gebeşoğlu, Durmak Bilmiyor

MHP Adapazarı Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Arzu Sayacan Gebeşoğlu, partisinin çalışmalarına katılarak, durmak bilmiyor.

02.01.2014 10:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siyasi bir kökenli ailenin kızı olarak yetişen ve siyasetin bir çok dalında başarılı çalışmalar imza atan, MHP Adapazarı Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Arzu Sayacan Gebeşoğlu, partisinin çalışmalarına katılarak, durmak bilmiyor.

Adaylarla birlikte

Çeşitli derneklerde de aktif olarak görev yapan ve aynı zamanda uzun seneler ticaretle uğraşan, başarılı çalışmalarıyla çevresinde ve kamuoyunda oldukça sevilen kişiliğe sahip olan son olarak ta Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sakarya İl Teşkilatı'nda başarılı bir şekilde Yönetim Kurulu Üyeliği yapan MHP Adapazarı Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Arzu Sayacan Gebeşoğlu, partisinin çalışmalarına katılarak, durmak bilmiyor. Partisinin gerek Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Orhan Ünver ve Adapazarı Belediye Başkan Adayı Ahmet Tufan Demircioğlu ile gerekse, hanım komisyonu üyeleriyle seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Arzu Sayacan Gebeşoğlu, adaylık yolunda, dur durak bilmiyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gebeşoğlu, Durmak Bilmiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement