Geleceğin Eskrimcileri Yetişiyor - Son Dakika
Güncel

Geleceğin Eskrimcileri Yetişiyor

Geleceğin Eskrimcileri Yetişiyor

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü bünyesinde geleceğin eskrimcileri Şehit Recep Topaloğlu spor salonunda yetişiyor.

09.12.2014 14:40  Güncelleme: 14:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıt spor'un başarılı eskrimcileri, çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Antrenörler Ömer Kılıç, Aslıhan Kayabaş ve Turgay Tümkuş nezaretinde elliye yakın sporcuyla çalışmalarını devam ettiren minik kılıçlar, hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Şehit Recep Toplaoğlu Spor Salonundaki Eskrim tesislerinde çalışan minik eskrimcilerin performansları antrenörleri de sevindiriyor. Haftanın altı günü sporcular, kondisyon ve temel teknik konularını uygulamalı olarak öğreniyorlar. Son yapılan idman çalışmalarını takip eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü Başkanı İslam Yücel, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Eskrim Sporu Yükselen Spor Branşı

Yücel'in yanı sıra çalışmaları yönetici Fikret Yıldız, Koordinatörler Sevcan Kutlu Aydemir, Mehmet Sümer, Ahmet Sarı ve Abdil Malkoç'ta izledi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü Başkanı İslam Yücel yaptığı açıklamada "Eskrim sporu her geçen gün Kocaeli'de yükselen bir spor branşı. Eskrim sporu, sporcu da dikkat ve zekayı arttırdığı için velilerde, çocuklarını bu spora yöneltiyor. Özellikle Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin ve Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğümüzün verdiği destekler sayesinde eskrim sporu Kocaeli'de çok büyük bir aşama kaydetti. İl temsilcimiz Nedim Aktürk'ü ve antrenörlerimizi özverili çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. "dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Geleceğin Eskrimcileri Yetişiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement