Geleneksel Ramazan Eğlenceleri Kozzy AVM'de ! - Son Dakika
Güncel

Geleneksel Ramazan Eğlenceleri Kozzy AVM'de !

Geleneksel Ramazan Eğlenceleri Kozzy AVM\'de !

Kozzy AVM, geleneksel Ramazan eğlenceleri ile ziyaretçilerine keyifli, huzurlu ve eğlenceli bir ramazan programı hazırladı.

24.07.2012 14:53

Kozzy AVM her yıl olduğu gibi bu yıl da birbirinden keyifli etkinliklerle Ramazan'a merhaba diyecek. Geleneksel Ramazan eğlencelerinden oluşan etkinliklerin yanında keyifli alışveriş ve sürpriz hediyelerle dolu kampanyalar Kozzy ziyaretçilerini bekliyor olacak.

Ramazan ayı süresince Cuma ve Cumartesi günleri 23:00'a kadar açık kalacak olan Kozzy, Meddah, Orta Oyunu, Gitar – Flüt Dinletileri, Ney – Bendir Dinletileri, Kozzy ziyaretçilerinin büyük ilgi gösterdiği Ebru, Hat sanatı ve karikatür etkinlikleri, Seramik Atölyesi gibi Ramazan'ın vazgeçilmez eğlencelerini sizlerle buluşturacak. Program detayı için www.kozzyavm.com web sitesi ziyaret edilebilir.

Ayrıca, 01 Temmuz'dan itibaren Kozzy'den yapacağınız alışverişlerinizde son model bir "Mini Cooper One" kazanma fırsatı yakalayabilirsiniz. 01 Temmuz – 30 Eylül 2012 tarihleri arasında aynı gün içinde Kozzy'den yapacağınız her 100 TL'lik alışverişinizde Mini Cooper One için hafta içi iki, hafta sonu ise bir adet çekiliş kuponu sizin olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Geleneksel Ramazan Eğlenceleri Kozzy AVM'de ! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement