Gelin ve Damadı Düğün Törenine Giderken Kaza Ayırdı: 3 Ölü, 8 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Gelin ve Damadı Düğün Törenine Giderken Kaza Ayırdı: 3 Ölü, 8 Yaralı

Gelin ve Damadı Düğün Törenine Giderken Kaza Ayırdı: 3 Ölü, 8 Yaralı

Tokat'ın Erbaa ve Niksar İlçeleri arasında otomobil ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybederken, 8 kişi ise yaralandı.

04.06.2011 20:21

Tokat'ın Erbaa ve Niksar İlçeleri arasında otomobil ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybederken, 8 kişi ise yaralandı. Kazaya karışan araçlardan birinin düğünleri için Erzurum'dan Çuram'a giden gelin ve damat adayı ile yakınlarını taşıdığı öğrenildi.

Niksar-Erbaaa yolu 31'inci kilometredeki yol yapım çalışmalarının yapıldığı Karanlıkdere mevkisinde akşam saatlerinde meydana gelen olayda Erzurum'dan Çorum istikametine giden 25 yaşındaki Faik Ergin'in kullandığı 19 TA 043 plakalı otomobile, karşı yönden gelen ve yağmur yağışı nedeni ile kontrolden çıkan Nurettin Altınarı yönetimindeki 25 EF 262 plakalı kamyonet yandan çarptı. Kaza sonucu otomobilde bulunan Büşra Ergin(24), Fatma Ergin (44) ve Kadriye Kükrek(37) olay yerinde yaşamını yitirirken sürücü Faik Ergin ile diğer araçta bulunan şoför Nurettin Altınarı, Muhammet Altınarı, Emine Altınarı, Semiha Altınarı, Mehmet Akif Kördikenlioğlu, Ayşenur Kördikenlioğlu ve Tuğba Kördikenlioğlu yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Niksar ve Erbaa İlçe Devlet Hastanelerine sevk edilerek tedavi altına alındı. Yaralılardan üçünün durumunun ağır olduğu bildirildi.

YARIN DÜĞÜNLERİ VARDI

Kazada otomobilde bulunan şoför Faik Ergin ile Büşra Ergin'in 3 gün önce resmi nikah yaptıkları ve düğün merasimlerini yapmak üzere Erzurum'dan Çorum'a gittikleri öğrenildi. Kaza yapan otomobilde davetiyeleri bulunan çiftin düğün törenlerinin yarın yapılacağı öğrenildi. Kazada ölen gelin adayı Büşra Ergin'in davetiyesinde kızlık soyadı olarak 'Polat' yazdığı görüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gelin ve Damadı Düğün Törenine Giderken Kaza Ayırdı: 3 Ölü, 8 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement