Gelişen Seyrantepeyi Konuştular - Son Dakika
Güncel

Gelişen Seyrantepeyi Konuştular

Gelişen Seyrantepeyi Konuştular

Kağıthane'nin tüm Mahallelerinde Esnaf Ziyaretleri ve Halk Meclisleri devam ediyor.

12.03.2012 13:21

Belediye Başkanı Fazlı Kılıç tarafından Mutat hale getirilen toplantılar, İlçedeki çalışmalara vatandaşların da katılımını sağlıyor. AK Parti Yerel Yönetimlerinin anlayışı gereği, Mahalli İdareler politikası olarak sürdürülen Halk Meclisleri ve Esnaf Ziyaretleri gibi toplantılar, toplumla bütünleşme amacını güdüyor. Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, daha yaşanılır bir ilçe oluşturmak için, toplumumuzun değişik kesimlerini temsil eden guruplarla yaptığı İstişare Toplantılarında, vatandaşlardan aldığı görüş ve fikirleri değerlendirerek uygulamaya koyuyor.

Başkan Fazlı Kılıç, Seyratepe Mahallesinde yaptığı Esnaf Ziyaretlerinin ardından 0 8 Mart Perşembe günü, 700. Yıl Parkında bulunan Seyrangah Cafede "Halk Meclisi" düzenledi. Saat 20:00 da başlayan toplantı, kalabalık bir ortamda gerçekleştirildi. Seyrantepe Mahallesinde, bir yıl içinde yapılan çalışmalar, Halk Meclisinde değerlendirildi. "Mekânsal Değişimler" CD sinin de izlendiği programda Sinevizyon görüntüleriyle, Seyrantepe Mahallesinde yapılan çalışmalardan örnekler de sergilendi.

Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ile birlikte Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürlerinin tamamının yer aldığı toplantıda, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Sami İlhan, Kağıthane Belediye Meclis Üyeleri Ömer Tüfekçi, İbrahim Bulut, Zikri Torlak, Yusuf Karaca ve Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Cemil Özbalta, Seyrantepe Mahalle Muhtarı Kemal Kılıç, Mahalle Başkanları Servet Söndür ve Recep Can, Kadın Mahalle Başkanı Adile Koçyiğit, Mahalle Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Söndür, İstanbul Dostluk Gurubu Dernek Başkanı Ahmet Aluç ve Mahalle Sakinleri de toplantı salonunda yer aldılar.

Mahalle 2. Başkanı Recep Can açılış konuşmasında, geçen yıl yapılan İstişare Toplantısında görüşülerek not alınan birçok meselenin çözüme kavuşturulduğunu söyleyerek, Başkan Fazlı Kılıç ve arkadaşlarına teşekkür etti. Salondakilerin Dünya Kadınlar Gününü de kutlayan Recep Can, salonu dolduran Seyrantepelilere "Hoş Geldiniz" temennisinde bulundu.

Mahalle Muhtarı Kemal Kılıç, İstişare Toplantılarıyla yapılan Belediye çalışmalarının oldukça verimli olduğunu dile getirerek, mahalleyle ilgili bazı sorulara açıklık getirdi. Kemal Kılıç, Başkanla sık sık görüştüklerini ve birçok konuyu istişare ederek çözüme ulaştıklarını ifade etti. Muhtar Kemal Kılıç, Başkan ve çalışma arkadaşlarına, Mahalle sakinleri adına teşekkür etti.

Gelen soruları cevaplandıran Başkan Fazlı Kılıç, gündüz yaptıkları Esnaf Ziyaretlerine de değinerek, 12 Okulun inşaatının devam ettiğini, bu okulların bittiğinde İlçedeki derslik sayısının 2,5 kat artacağını ifade etti. Yapılan birçok çalışmaya da değinen Fazlı Kılıç, bu salonda görüşülen birçok konunun değerlendirilerek, önümüzdeki yıla kadar halledileceğini söyledi. Başkan Fazlı Kılıç, 08 Mart Dünya Kadınlar Gününü de kutlayarak, toplantıya katılanlara teşekkür etti.

AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Sami İlhan da yaptığı değerlendirme konuşmasında, Belediyenin çalışmalarına değinerek bu toplantıların, AK Partinin Yerel Yönetimlerdeki idare anlayışının bir gereği olduğunu ifade etti. Halkımızla istişare edilerek yapılan çalışmalardan çok iyi neticeler alındığını söyleyen Sami İlhan, toplumun çeşitli kesimlerini temsil eden kuruluşlarla da bu tür İstişare Toplantılarının yapıldığını vurguladı. Sami İlhan, Merkezi Hükümetin ve İstanbul Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarına da değinerek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'a, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'a teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gelişen Seyrantepeyi Konuştular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement