Genç Bayan Kamyonetiyle Aile Ekonomisine Katkı Sağlıyor - Son Dakika
Güncel

Genç Bayan Kamyonetiyle Aile Ekonomisine Katkı Sağlıyor

Genç Bayan Kamyonetiyle Aile Ekonomisine Katkı Sağlıyor

Ordulu genç bayan kamyonet kullanarak aile ekonomisine katkı sağlıyor.

12.08.2013 09:47

Ordulu genç bayan kamyonet kullanarak aile ekonomisine katkı sağlıyor.

Ordu'nun Kabadüz ilçesinde babasının kamyonetiyle yük taşıyan 24 yaşındaki Melek Beyazıt, erkek işi olarak bilinen kamyonet kullanma işini başarmanın mutluluğunu yaşıyor. Genç bayan Melek Beyazıt, anne ve babasının isteği üzerine kamyonet kullanmayı öğrendiğini söyledi. İlk zamanlar kamyonet kullanmayı sevmediğini ifade eden Beyazıt, "Kamyonet kullanmak erkek işi olduğu halde kullanmayı öğrendim. Bazen babamla bazen de babamın yerine yük taşımaya gidiyorum. Taksi kullanmaktan daha çok kamyonet kullanmayı seviyorum" dedi.

Kamyonet kullanmayı kızına öğrettiğini belirten baba Kazım Beyazıt da, "Ehliyetini aldık, yük taşıma işlerinde bana yardımcı oluyor. Birlikte işlere gidiyoruz" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Genç Bayan Kamyonetiyle Aile Ekonomisine Katkı Sağlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement