Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise cehennem ateşinden kurtuluş olan mübarek ramazan ayının sonlarına yaklaştığımız şu günlerde, ilimizde faaliyetini sürdüren Elazığ Gençlik ve Kültür Derneği üyeleri, huzurevinde kalan büyükleri ziyaret ederek onlarla beraber iftar sofrasında buluştular. İftar programına Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Suat Kenç, Elazığ Gençlik ve Kültür Derneği Başkanı Arif Sıddık Barata, huzur evi sakinleri ile dernek üyeleri katıldı.
Ramazan ayının rahmet ve bereket ayı olduğunu belirten Elazığ Gençlik ve Kültür Derneği Başkanı Arif Sıddık Barata; " Bu mübarek zaman diliminde Huzurevinde kalan büyüklerimizi hem yalnız bırakmamak hem de onlarla birlikte iftar açmak için bir araya geldik. İftar öncesi ve sonrası onlarla sohbet etme imkanı bulduk. Bu günün gençleri olan bizler yarının yaşlıları olacağız. Bu manada onlara ne kadar destek olsak, ne kadar onlarla beraber olsak yine de azdır. Bir nebze olsa büyüklerimize destek olmak ve onların hayır dualarını almak bizler için onur vericidir" diye konuştu.
Dernek Başkanı Arif Sıddık Barata konuşmasında; "bizleri gönül sofralarına kabul eden huzurevi sakinlerine ve Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Orhan Yavuz'a teşekkür ediyorum" dedi.
Son Dakika › Güncel › Gençler Huzurevinde İftar Açtı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?