Gençler Salona Sığmadı! - Son Dakika
Güncel

Gençler Salona Sığmadı!

Gençler Salona Sığmadı!

AK Genç İzmit Cumhuriyet tarihinin en genç milletvekili Bilal Macit'i ağırladı.

22.10.2012 08:44

Akgençlerin uzun zamandır üzerinde çalıştığı, en genç vekilimiz Bilal Macit'in konuğu olduğu 90lı gençlerle söyleşi programı Leyla Atakan KM. gerçekleştirdi.

Gençler Salona sığmadı!

"Normalleşen Türkiye de Değişen Genç" sloganın hakkını veren gençler salona sığmadı. Gençlerin ilgisinin yoğun olduğu programda salon dolup taştı pek çok izleyici söyleşiyi ayakta dinlemek zorunda kaldı.

Bir olduk birlik olduk birlikte İzmit olduk…

Programın açılış konuşmasını AK Parti İzmit Gençlik Kolları Başkanı Muharrem TUTUŞ yaptı. Konuşmasına konukları selamlayarak başlayan TUTUŞ: AK parti İzmit gençlik kolları olarak seçim gününün ertesi günü başlayan çalışmalarımıza ivme katarak ve tüm gayretimizle 1 yıl içerisinde yapılması planlanan yerel seçimler için bir olduk birlik olduk birlikte İzmit olduk dedi.

Emanetleri hiç ellemeden aldıklar gibi teslim ettiler

TUTUŞ konuşmasına, ülkemizin birçok konuda lokomotifi olan ilçemiz İzmit'te CHP'li belediye anlayışı senelerce hüküm sürdü. Sanırım bu belediyelerin kendilerine emanet olduğu içlerine doğmuş olmalı ki emanetleri hiç ellemeden aldıklar gibi teslim ettiler. Ve gün geldi cezaevine girerken " bu şarkı burada bitmez" diyen sayın başbakanımızın belediyecilik anlayışı hem İzmit ilçemize hem de Büyükşehrimizi o köhne yapıdan kurtarıp yaşanılabilir bir kent haline getirdi şeklinde devam etti.

CHP'nin İzmit'teki resmi tam bir karşılıksız çek görünümündedir.

Konuşmasının sonunda TUTUŞ: ve bugün aynı CHP İzmit'te seçim alabilmek adına bireysel ve kurumsal ortaklarını da yanına alıp boy gösterme gayretine girmiştir ancak her zamanki gibi yine en önemli faktör olan halkımızı yanlarına almayı unutmuşlardır. Dolayısıyla CHP'nin İzmit'teki resmi tam bir karşılıksız çek görünümündedir, Görüntü var ancak halk yok dedi.

Gençler milletvekilini soru yağmuruna tuttu.

En genç vekilimiz Bilal Macit, istisnasız salonda yüzünde gülümseme oluşmayan kimseyi bırakmayarak hem keyifli hem bilgilendirici bir sunum gerçekleştirdi. Söyleşinin ardından soru-cevap bölümünde gençler milletvekilini soru yağmuruna tuttu. "Bana vekilim demek zorunda değilsiniz ağabey de demeniz beni mutlu eder" diyerek samimiyetini ortaya koyan Sayın Bilal Macit gençlerin takdir ve sevgisini kazanarak salondan ayrıldı.

Karşımda profesyonel bir ekip görüyorum.

Gençlere yönelik hazırlanan programda, müzik ekibi ve şiirler, Üstat Necip Fazıl Kısakürek'ten alıntılar da vardı. Vekilimiz Sayın Bilal Macit programla ilgili memnuniyetini "karşımda sadece gençlik kolları değil, profesyonel bir ekip görüyorum." Diyerek gösterdi. Söyleşinin ardından AK parti İzmit gençlik kolları başkanı Muharrem Tutuş vekilimiz Bilal Macit'e hediyesini takdim etti. Programı sonuna kadar dinleyen vekilimiz Gençlere en kısa zamanda bir daha İzmit'e misafir olacağının sözünü verdi.

Programın bir diğer konuşmacısı AK parti kurucu üyelerinden Mehmet Gerçek'ti. GERÇEK konuşması ile salondaki herkesi coşturdu. GERÇEK' e Ak partiye olan hizmetlerinden plaket takdim edildi. Programın kapanış konuşmasını Kocaeli Gençlik Kolları Başkanı Yusuf AKIN yaptı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gençler Salona Sığmadı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement