Gençlerden CHP'li Kenan Karataş'a Destek Toplantısı - Son Dakika
Güncel

Gençlerden CHP'li Kenan Karataş'a Destek Toplantısı

Gençlerden CHP\'li Kenan Karataş\'a Destek Toplantısı

Toplantıda İlçe Yönetiminden Şükrü Sözen, Osman Köran, Sabri Karataş, M. Ali Maksit ve Mehmet Tokdemir'de hazır bulundu.

11.02.2013 17:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karaköprü İlçesinde ikamet eden 70 kadar genç, Kenan Karataş'ın yerel seçimlerde aday olması halinde desteklerini açıklamak adına kahve toplantısı düzenledi. Toplantıda İlçe Yönetiminden Şükrü Sözen, Osman Köran, Sabri Karataş, M. Ali Maksit ve Mehmet Tokdemir'de Hazır bulundu.

Karaköprü Merkez Mahallesinde bulunan bir kahvede gerçekleşen toplantıya iştirak eden İlçe Başkanı Kenan Karataş alkış ve sloganlarla karşılaşınca duygulu anlar yaşadı. Toplantıyı düzenleyen M. Özdeğel adlı vatandaş açılış konuşmasında şunları söyledi.

"Yıllardır Karaköprü'de yaşayan biri olarak ilk kez halkı ve gençleri düşünen onlarla yakından ilgilenen bir siyasetçi tanıdık. Bizim bildiğimiz siyasetçiler sadece seçim döneminde bizleri arayıp sorardı,ancak Başkan Karataş seçim dönemi olmamasına rağmen sürekli sorunlarımızla yakında ilgilenmekte sorunların çözümü hususunda elinde geleni yapmaktadır.Buradan biz gençler olarak şunu yürekten söylüyoruz beklentisiz ve karşılıksız Karataş'ın aday olması halinde sonuna kadar arkasındayız". dedi.

İlçe Başkanı Kenan Karataş M. Recep Özdeğel'in konuşmasını alkışladıktan sonra kısa bir konuşma yaptı.

Beklemediğim bir kalabalıkla karşılaşmış olmak inanın beni fazlasıyla mutlu etmiştir. Bu organizasyonu düzenleyen M. Özdeğel'in şahsında burada bulunan tüm genç arkadaşlarımı saygıyla selamlıyor; hürmetlerimi iletiyorum. Bilindiği üzere bizler CHP İlçe Teşkilatı olarak her hafta bir evde toplanıyor ve ilgili mahallenin sorunlarını masaya yatırıyoruz. Ancak bu tür faaliyetlerimiz kapitalizmin yerel uzantıları olan bazı zihniyetleri rahatsız etmiş gözükmektedir. Bize ve bizle birlikte hareket eden yürekli arkadaşlarımıza karşı yürütülmeye çalışılan baskıcı psikolojik baskılar bizi yolumuzdan ayırmaya yetmeyecektir. Çünkü biz gücümüzü halktan alıyoruz. Gözü makamda, koltukta olan zihniyetler değiliz. Bizim mücadele anlayışımız Türkiye halklarının eşitlik ve özgürlük mücadelesidir. Bizim anlayışımız gerek Dünya emperyalizmine gerekse yerel uzantıları olan feodal düzene karşı bağımsızlık mücadelesidir.

Karaköprü'de gençlere yönelik yapılmayan çalışmalara gelince, çevrenize bakın şuanda buradan kalkıp gidebileceğiniz yâda zamanınızı geçirebileceğiniz nereler var? Bir tek futbol sahası, basket sahası, sosyal yaşama yönelik bir tek tesis varmı? Genç arkadaşlarımız sabah uyanır uyanmaz zamanını geçirmek için merkeze inmekte gece olunca evine dönüp uyumaktadır. İçimiz yanıyor; kahroluyoruz ama ne haykırışlarımız nede sesimiz kimseye ulaşmıyor. Yâda ulaşıyor ama halkın refahı halkın düşüncesi pekte umurlarında değil.

Bizi aday olarak görmek istemeniz gerçekten onur verici. Ama içinizde, gönlünüzde rahat olsun biz burada olduğumuz sürece sizin adınıza korkusuzca sorunların üzerine gitmeye devam edeceğiz.'' Dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gençlerden CHP'li Kenan Karataş'a Destek Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement