Gerçek Engellilik Kötü Niyettir - Son Dakika
Güncel

Gerçek Engellilik Kötü Niyettir

Gerçek Engellilik Kötü Niyettir

Aile Danışmanı Saliha Erdim, Esenler'deki ortopedik engelliler ile ailelerine iyi insan olmanın niteliklerini anlattığı seminerde, "Gerçek engellilik, fiziki engellilik değil kötü niyettir" dedi.

15.12.2016 12:15

Aile Danışmanı Saliha Erdim, Esenler Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü'ne bağlı Esenler Sivil Toplum Geliştirme Merkezi tarafından düzenlenen Huzurlu Aile Sohbetleri'nde ortopedik engelliler ile yakınlarına yönelik bir program gerçekleştirdi. Esenler Ortopedik Engelliler Derneği'nde düzenlenen programda Erdim, iyi insan olmanın niteliklerinden bahsetti.

GERÇEK İNSANA DÖNÜŞMEK İÇİN DOĞDUK

İnsanların dünyaya gelirken bir serüveni olduğunu söyleyen Saliha Erdim, "Hayata sağlıklı mı devam edeceğiz, hayatımız ne kadar sürecek ve hayata nerede, ne pozisyonda devam edeceğiz bunu ancak Allah biliyor. Bir insanın hayata başlarken bir serüveni oluyor. Biz bu dünyaya gerçek bir insana dönüşmek için gönderildik. Alimler de, 'İkinci doğumumuz gerçekleşmeden bizi huzuruna alma' diye dua eder" şeklinde konuştu.

GERÇEK ENGELLİLİK FİZİKİ DEĞİLDİR

Engellilerin sorunlarına da değinen Saliha Erdim şunları kaydetti:
"İnsan ne zaman engelli olacağını bilemez. Engeller anlık gelişir. Bazen iki saniyede felç olunabiliyor. Gerçek engellilik, fiziki engellilik değil kötü niyettir. Aklını iyilik ve güzellikte kullanmamak, kötüye kullanmaktır."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gerçek Engellilik Kötü Niyettir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement