Ghetto'da Bu Hafta - Son Dakika
Güncel

Ghetto'da Bu Hafta

Ghetto\'da Bu Hafta

Pinhani yeni albümü "Canlı Yayın" ın ilk konseri ile sevenleriyle buluşuyor.

02.04.2013 09:59

Pinhani "Albüm Lansmanı"

Pinhani yeni albümü "Canlı Yayın" ın ilk konseri ile sevenleriyle buluşuyor. Grubun farklı yönlerini ve üretimlerini ortaya çıkaran albüm, küçük bir apartman dairesinin salonunda, yaklaşık 30 seyirciye verilen konserin kayıtlarından oluşuyor. Etnik – melodik tarzlarıyla ilgi çeken grup, müziklerinde fark yaratmaya devam ediyor. Yeni albümlerinde türküye de yer veren Pinhâni, Türk Halk Müziği'nin en önemli ozanlarından Neşet Ertaş'ın "Gönül Dağı" adlı eserini seslendiriyor. Albümde iki yeni şarkının yanı sıra, Bulutsuzluk Özlemi ve Kargo'nun birer şarkısını yorumluyor. Ayşenur Kolivar'ın da vokaliyle destek verdiği grup;  vokal, gitar, alto saksafonda Sinan Kaynakçı, klavye ve gitarda Selim Aydın, gitarda Akın Eldes, basgitarda Zeynep Eylül Üçer, davulda Cem Aksel ve Hami Ünlü'den oluşuyor.

Pinhani will be meeting their fans at Ghetto with the first gig of their new albüm "Canlı Yayın".

4 Nisan Perşembe 21:45

Hediye Güven

Etkileyici sesi ve kendine has tarzıyla dikkatleri üzerine çeken Hediye Güven'in pop jazz ya da alternatif pop olarak tanımladığı ilk albümü "Yengeç" geçtiğimiz aylarda yayınlandı. Albümün eğlenceyle hüznü bir arada barındıran şarkıları; edebiyattan beslenen sözleri ve caz geleneğinden ilham alan notalarıyla sanatçının kendine özgü sound'unu yaratıyor…

Uzun süredir üzerinde çalıştığı albümde hem Türkçe hem İngilizce şarkılar seslendiren Güven, ilk Ghetto konserinde seyircisi ile buluşuyor.

With an Impressive voice, eye-catching with a style of her own, Hediye Güven describes her recent debut album 'Yengeç' as pop jazz or alternative pop.  She sings both in Turkish and English.

5 Nisan Cuma 22:45

Dolapdere Big Gang

Yerli ve yabancı şarkıları kanun, darbuka, klarnet, keman gibi enstrümanlar ve kendine has üslubuyla yorumlayan Dolapdere Big Gang, dünyaca ünlü müziklere getirdikleri Roman yorumlarıyla şarkılara yepyeni bir soluk katıyor. Vokallerde Alper Gerçel ve Özge Tezcanlı, piyano ve klavyede Gökay Süngü, basgitarda İrfan Keçebaşoğlu, kanunda Mustafa Olgun, keman ve udda Yusuf Çalkan, klarnette Ergün Şenlendirici ve perküsyonda Memduh Akatay  ve Hüseyin Ceylan'dan oluşan grup Smooth (Santana), Enjoy the Silence (Depeche Mode) , Shut Up ( Black Eyed Peas) gibi parçalara getirdikleri özgün yorumların yanı sıra sahne performanslarıyla da izleyenlerin yerinde duramayacağı bir gece vadediyor.

Dolapdere Big Gang' perform their worldwide famous songs with their own Turkish Romany style, using instruments such as zither, darbouka, clarinet and violin. Covering lots of popular songs such as Smooth (Santana),Enjoy the Silence (Depeche Mode) , Shut Up ( Black Eyed Peas), they are known for entertaining their audience.

6 Nisan Cumartesi 22:45

Yüksek Sadakat

YÜKSEK SADAKAT, "Fener" ile geri dönüyor! Sözleri ve bestesi grubun kurucusu Kutlu Özmakinacı'ya, düzenlemeleri ise tüm grup elemanlarına ait olan "Fener", hem aşkın varlığından kaçmanın, hem de aşka dair sorduğumuz soruların cevaplarını bulmanın imkansızlığını anlatıyor. Şarkının sözleri aşka dair yaşayıp da tarif etmekte güçlük çektiğimiz duyguları paylaşıyor.

'Belki Üstümüzden Bir Kuş Geçer', 'Döneceksin Diye Söz Ver', 'Ben Seni Arayamam', 'Kafile','Haydi Gel İçelim', 'Aşk Durdukça' ve 'Onlar Bizi Dinlerler' gibi hit'lerin sahibi Yüksek Sadakat, Kutlu Özmakinacı (bas), Uğur Onatkut (tuşlu çalgılar) ve Alpay Şalt (davul) kadrosuna yakın zamanda katılan solistleri Selçuk Sami Cingi ile birlikte ikinci kez Ghetto'da.

We all know them by their songs 'Belki Üstümüzden Bir Kuş Geçer', 'Döneceksin Diye Söz Ver', 'Ben Seni Arayamam', 'Kafile','Haydi Gel İçelim' .They will rock Ghetto with their new single 'Fener' !

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ghetto'da Bu Hafta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement