Gıda 360'Dan Vizyoner Bir Adım - Son Dakika
Son Dakika Logo

Gıda 360'Dan Vizyoner Bir Adım

06.11.2015 11:03

BTA ve Gıda 360, gıda sektörünün 360 derece ele alınacağı seminerler düzenliyor

Yiyecek içecek sektörünün lider firması BTA, ev dışı tüketim sektörünün öncü ismi Gıda 360 ile sektörü ileriye taşıyacak seminerler düzenlemeye başlıyor. Sektörün sorunlarına çözümler aranacağı ve yeniliklerin paylaşılacağı seminerlerin ilki 12 Kasım'da TAV Airport Hotel'de gerçekleşecek. İstanbul Üniversitesi Tedarik Zinciri Yönetimi Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Murat Erdal katılımıyla düzenlenecek seminerde "Satınalmada yeni trendler ve BTA'nın geliştirdiği teknikler" konuşulacak.

Yiyecek içecek sektörünün lider firması BTA, bünyesinde yer alan ev dışı tüketim sektörünün öncü ve yenilikçi firması Gıda 360 ile birlikte gıda sektöründeki sorunların ve çözümlerinin konuşulacağı, sektördeki gelişmelerin, deneyimlerin, yeni geliştirilen tekniklerin paylaşılacağı seminerler düzenlemeye başlıyor.

Vizyoner bir yaklaşımla sektörün gelişimine katkıda bulunmak amacıyla gerçekleştirilecek seminerlerle; üreticilerin, üretici ile nihai tüketici arasındaki otel, restoran, catering vb firmaların ve nihai tüketicinin korunarak iş akışının daha verimli hale getirilmesi hedefleniyor.

İlk seminerde satınalma deneyimleri paylaşılacak

Ayda bir kez gerçekleştirilecek seminerlere konunun uzmanı akademisyenler, üreticiler ve araştırmacılar önderlik edecek. Profesyonel konuşmacıların yer alacağı seminerler, tüm katılımcıların dahil olabileceği, sorular sorabileceği, fikirlerini, deneyimlerini paylaşabileceği bir atmosferde gerçekleştirilecek. İlerleyen zamanlarda satın almanın yanı sıra sektöre ilişkin hukuk, pazarlama, işletme, iş güvenliği gibi konularda da seminerler düzenlenecek.

Seminerlerin ilki, İstanbul Üniversitesi Tedarik Zinciri Yönetimi Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Murat Erdal yönetiminde, Gıda 360 Genel Müdürü Deniz Cebeci ve Gıda 360 Satınalma Yöneticisi Levent Çuhadar'ın paylaşımlarıyla, 12 Kasım'da, TAV Airport Hotel İstanbul'da yapılacak. Gıda sektöründeki satınalmacıların katılımıyla gerçekleştirilecek seminerde katılımcılar kendi tecrübelerini paylaşma ve sorular sorma şansını da yakalayacaklar.

Akademik gelişmelerin yanı sıra Gıda 360'ın ve BTA'nın, uzun yıllara dayanan deneyimi, problemlere karşı çözüm önerileri ve kendi geliştirdiği teknikleri farklı bir bakış açısı kazanmak isteyen işin uzmanlarıyla paylaşılacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gıda 360'Dan Vizyoner Bir Adım - Son Dakika


Advertisement