Giresun'da Askeri Helikopterin Düşmesi - Son Dakika
Güncel

Giresun'da Askeri Helikopterin Düşmesi

Giresun'da askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olanlar için Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde hatim duası yapıldı.

08.07.2016 15:24

Giresun'da askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olanlar için Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde hatim duası yapıldı.

Şehit Yarbay Hilmi Özer'in Battalgazi Mahallesi'ndeki evinin önünde kurulan taziye çadırında cuma namazı sonrası helikopter kazasında şehit olanlar için okunan hatimlerin duası yapılarak, Kur'an-ı Kerim okundu.

Programda, İlçe Müftüsü Muhsin Demirel, 7 şehit için Kur'an-ı Kerim okuyarak hatim duası yaptı.

Hatim ve duanın ardından, Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, Elbistan Kaymakam Vekili Afşin Kaymakamı Ali Edip Budan,

Garnizon Komutan Vekili Albay Bayram Ölçücüoğlu, Emniyet Müdürü Barış Murat Başol, Jandarma Komutan Vekili Yüzbaşı Kıvanç Sağlam, şehit Yarbay Hilmi Özer'in babası Cuma Özer'e başsağlığı diledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Giresun'da Askeri Helikopterin Düşmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement