Giresun'da, engelli araç sürücüleri için ayrılan otopark yerlerine yönelik işaretleme yapıldı.
Belediyeden yapılan açıklamada, engellilerin cadde ve sokaklarda günlük yaşamını daha rahat sürdürebilmeleri düzenlemeler yapılmaya devam edildiği ifade edildi.
Engellilere yönelik çalışmalar kapsamında, yol kenarlarındaki otopark alanlarında engelli sürücülere özel yerler belirlendiği ve buna ilişkin işaretlemelerin yapıldığı belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
"Diğer sürücüler tarafından daha rahat fark edilmesi ve bu sayede engelli vatandaşlarımızın araçlarını çekme hakkı bulunan yerlere diğer araçların çekilmemesi sağlanıyor. Şehir merkezinde bulunan birçok engelli aracı park yerlerinde yapılan bu çalışma, diğer mahallelerde de yapılmaya devam edecek."
Son Dakika › Güncel › Giresun'da Engelli Araç Park Yerleri İşaretlendi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.