Giresun'da "Paralel Yapı" Operasyonu - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Giresun'da "Paralel Yapı" Operasyonu

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Giresun’un Şebinkarahisar ilçesinde “paralel devlet yapılanması” soruşturması kapsamında, Gülen cemaatine yakınlığıyla bilinen eğitim kurumlarında ve danışmanlık şirketinde polis tarafından arama yapıldı.

Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde "paralel devlet yapılanması" soruşturması kapsamında, Gülen cemaatine yakınlığıyla bilinen eğitim kurumlarında ve danışmanlık şirketinde polis tarafından arama yapıldı.

Edinilen bilgilere göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ile Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri ilçede faaliyet gösteren ve Gülen cemaatine ait eğitim kurumuna ve danışmanlık şirketinde arama gerçekleştirdi.

Yaklaşık 5 saat süren aramalar sonucunda doküman ve harddisklere, öğrenci kayıtları, senetlere incelemek üzere polis tarafından el konuldu. - GİRESUN

Kaynak: İHA