Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, sanata olan desteğini her geçen gün artırarak şehrimizdeki müzisyenleri halkımızla buluşturmaya devam ediyor. Son olarak Kocaeli Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Öğretim Görevlisi Ozan Akyatan'ı gitar resitali ile Leyla Atakan Kültür Merkezi'inde halkımızla buluşturdu. Konserde gitar ezgileri dinleyicileri mest etti.
KLASİK VE LATİN EZGİLERİ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı desteği ile Kocaeli Üniversitesi Öğretim Görevlisi Ozan Akyatan, Kocaeli halkına gitar resitali sundu. Öğretim Görevlisi Akyatan, verdiği konserde klasik ve Latin eserlerle dinleyicilere eşsiz bir ziyafet sundu. İki bölümden oluşan konserde izleyiciler gitar resitalini çok beğendiklerini belirttiler.
AKYATAN'A EBRU HEDİYE EDİLDİ
Konsere gelenleri gitar ezgileri dünyasında yolculuğa çıkaran Ozan Akyatan, dinleyiciler tarafından büyük çoşku ile alkışlandı. Gitar Konserinin sonunda, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat ve Konservatuvar Şube Müdürlüğü Konservatuar Koordinatörü ve Eğitmeni Tuğçe Ocaktar, Kocaeli Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Öğretim Görevlisi Ozan Akyatan'a ebru hediye etti.
Son Dakika › Güncel › Gitar Ezgileri Mest Etti - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.