Godiva Anneler Günü İçin En Özel Hediyeleri Sunuyor - Son Dakika
Güncel

Godiva Anneler Günü İçin En Özel Hediyeleri Sunuyor

Godiva Anneler Günü İçin En Özel Hediyeleri Sunuyor

Godiva, bu yıl annelerini mutlu etmek isteyenleri de unutmadı.

08.05.2014 12:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mağazalarında özel günlerde unutulmaz hediye seçenekleri sunan Godiva, bu yıl annelerini mutlu etmek isteyenleri de unutmadı. Limitli sayıda üretilen "Truffes Premieres" kutusu annelerini bu özel günde sevindirmek isteyenlerin ilk tercihi olacak.

Godiva'nın Anneler Günü için özel bir hediye olarak sunduğu, bronz ve deri kaplama Truffes Premieres kutusu, Godiva şeflerinin seçtiği en özel 6 trüf çeşidini içeriyor. Limitli sayıda üretilen kutularda yer alan; Godiva'nın ilk çikolata şefi Pierre Draps'ın imzasını taşıyan Perle Noir, fındıklı mus dolgulu, üzeri sütlü çikolata kaplı Mousse de Lait, bitter çikolatalı Noir Intense, fındık ve karamel dolgulu, üzeri bitter çikolata kaplı Praline Amande, sıvı karamel ve özel deniz tuzu dolgulu Caramel Sale ve Belçika'nın geleneksel Speculoos bisküvisinden esinlenerek geliştirilen, tarçınlı mus dolgulu Speculoos trüfleri annelerinize en unutulmaz Anneler Günü lezzetini yaşatacak.

Hediyelerini özel kokulu Godiva mumlarıyla tamamlamak isteyenler için ise üç seçenek bulunuyor. Beyaz çikolata & manolya, bitter çikolata & bademli trüf veya sütlü çikolatalı trüf kokulu mumlar, uzun süreli kullanımı ve kalıcı kokularıyla öne çıkıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Godiva Anneler Günü İçin En Özel Hediyeleri Sunuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement