Gölbaşı'nda Birlik Kahvaltısı - Son Dakika
Güncel

Gölbaşı'nda Birlik Kahvaltısı

Gölbaşı\'nda Birlik Kahvaltısı

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, sivil toplum kuruluşları ve hemşehri derneklerinin başkan ve yöneticileri ile kahvaltıda buluştu

28.01.2014 09:42

Gölbaşı'ndaki sivil toplum kuruluşları ile hemşehri derneklerinin başkan ve yöneticileri, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'nın verdiği birlik ve beraberlik kahvaltısında bir araya geldiler.
Gölbaşı Belediyesi Mogan Aile Çay Bahçesi'nde düzenlenen kahvaltıda konuşan Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, yerel yönetim olarak sivil toplum kuruluşları ve hemşehri dernekleri arasında kurulan bağdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile birarada olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Başkan Odabaşı şunları söyledi:

Biz Hep Birlikteyiz

"Gölbaşı için hep beraber çalıştık ve mesai harcadık. İlçemizde birçok iş yaptık. İlkleri hayata geçirip, açılış kurdelelerini kestik; temelleri birlikte attık. Kimin Gölbaşı'na bir yardımı ve hizmeti geçmişse bizim için o çok kıymetlidir. Geçmişten bugüne Gölbaşı'na hizmet eden herkese teşekkür ediyorum.

"AYRILIKTA AZAP, BİRLİKTE RAHMET VARDIR."

Odabaşı ; 'Birlik ve beraberliğimizi her daim güçlü tutmalıyız. Ecdadımız da bize bunu söylüyor. Birliğimizi korumak için Peygamber Efendimizin hadis-i şerifi olan 'Ayrılıkta azap, birlikte rahmet vardır.' sözünü hiçbir zaman unutmamalıyız." dedi.

Birlik ve beraberlik kahvaltısına çok sayıda sivil toplum kuruluşunun temsilcileri ile hemşehri derneklerinin başkanları katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gölbaşı'nda Birlik Kahvaltısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement