Gölbaşı'nın Futbol Bayramı - Son Dakika
Güncel

Gölbaşı'nın Futbol Bayramı

Gölbaşı\'nın Futbol Bayramı

Gölbaşı Belediyespor'da 29 yıllık özlem sona erdi.

02.05.2013 10:22

Gölbaşı Belediyespor, tarihi bir gün yaşadı. BAL Ligi'ne yükselmek için playoff maçında Ankara 19 Mayıs Stadı'nda Ostimspor ile karşılaşan Gölbaşı ekibi, rakibini 2-0 yenerek zafere ulaştı.

Gölbaşı Belediyespor, grup üçüncüsü olarak bitirdiği Ankara Süper Amatör Ligden, Bölgesel Amatör Lige çıkmak için karşılaştığı Ostimspor'u 2-0 yenerek mutlu sona ulaştı.

Ankara 19 Mayıs Stadı'ndaki playoff karşılaşmasının ilkyarısı golsüz sonuçlandı. Gölbaşı Belediyespor, maçın ikinci yarısında fırtına gibi esti. 50. dakikada gelişen atakta Ali Murat, zaferin ilk golünü rakip filelere gönderdi. Golle moral bulan Gölbaşı Belediyespor, 70. dakikada Oktay'ın golüyle 2-0 öne geçti. Karşılaşmanın kalan bölümünde başka bir gol olmayınca zafer Gölbaşı ekibinin oldu.

Gölbaşı Belediyespor, aldığı bu galibiyetle BAL Ligine yükselirken, Ostimspor, BAL Liginden Ankara Süper Amatör Lige düştü.

ODABAŞI, YALNIZ BIRAKMADI

Bu arada Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, bu önemli karşılaşmada futbolcularını yalnız bırakmadı. 90 dakika boyunca oldukça heyecanlı bir şekilde maçı izleyen Başkan Odabaşı, hakemin maçı bitiren düdüğü ile birlikte sahaya inerek oyuncuları tek tek kutladı. Odabaşı, yeni sezonda BAL Liginde mücadele edecek olan futbolcularla Gölbaşılıların gurur duyduğunu da söyledi.

29 YILLIK BİR ÖZLEMDİ

Gölbaşı Belediyespor kurulduğundan bu güne kadar tam 29 yıldır amatör liglerde mücadele etti. Sayısız şampiyonluklar yaşayan Gölbaşı Belediyespor tarihinde ilk defa BAL Ligi'ne çıkmayı başardı.

ŞEHİR TURU ATTILAR

Bu arada Gölbaşı Belediyesporlu futbolcular ve taraftarlar, Ostimspor zaferinin ardından Ankara dönüşünde Gölbaşı'nda şehir turu atarak BAL Ligi'ne yükselmenin sevincini vatandaşlarla paylaştılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gölbaşı'nın Futbol Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement