Göztepe'de Para Musluğu Kesildi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Göztepe'de Para Musluğu Kesildi

Göztepe\'de Para Musluğu Kesildi
25.03.2014 16:24

Spor Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta 5 maçtır galibiyete hasret kalan Göztepe'de yönetim para musluklarını kapattı.

Spor Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta 5 maçtır galibiyete hasret kalan Göztepe'de yönetim para musluklarını kapattı.

Başkan Hüseyin Altınbaş'ın, takım yeniden iddialı konuma gelinceye kadar ödemeleri dondurma kararı aldığı bildirilirken teknik heyet ve futbolcuların sezon sonuna kadar ücret alamayabileceği belirtildi.

Başkanlığı devraldığı ağabeyi İmam Altınbaş'ın 2008-09'da İzmirspor, geçen sezon ise takımın küme düştüğü Tavşanlı Linyitspor maçlarında yaşadığı saldırılardan sonra, geçen hafta Sarıyer müsabakasında taraftarın hedefi olan Hüseyin Altınbaş'ın müsabakalara gelip gelmeyeceğinin belirsiz olduğu bildirildi. Sarı-kırmızılı ekip, bu hafta Gümüşhane'yi yenip, kara bulutları dağıtmak istiyor.

ENES 6 HAFTA YOK

Göztepe'da 2'nci yarının suskun ismi Enes'in eli kırıldı. Antrenmanda Ramazan'ın şutu sol eline isabet eden Enes'in 6 hafta sahalardan uzak kalacağı bildirildi. İlk yarıda ligde 5, kupada 1 gol kaydeden genç futbolcu ikinci yarıda şans bulduğu 9 maçta skor üretemedi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Göztepe'de Para Musluğu Kesildi - Son Dakika


Advertisement