Graniser'den İhtiyaç Sahibi Okullara Destek - Son Dakika
Güncel

Graniser'den İhtiyaç Sahibi Okullara Destek

Graniser\'den İhtiyaç Sahibi Okullara Destek

Graniser, yeni eğitim yılında okullarda bina iyileştirme projelerine destek veriyor.

18.09.2012 13:44

Seramik ve granit sektörünün önde gelen üretici ve markalarından Graniser, yeni eğitim yılında okullarda bina iyileştirme projelerine destek veriyor. İlk aşamada 4550 metrekare seramik hibe eden Graniser, ihtiyaç sahibi okullara yardım etmeye devam edecek.

Graniser, Akhisar İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı 69 okulda kullanılmak üzere 4550 metrekare seramik hibe etti. Okullarda tadilatta kullanılmak üzere ihracat fazlası ürünlerden 3905 metrekare duvar ve 645 metrekare yer için seramik yardımında bulunan Graniser, ihtiyaç sahibi okullara verdiği desteklere devam edecek.

Manisa merkezli Graniser firmasının ilk olarak kendi bölgelerinde destek amaçlı yola çıktıklarını ifade eden Graniser Seramik Genel Müdür Yardımcısı Kenan Çebi "Yardımlarımıza öncelikle kendi ilçemizden başladık. İlerleyen zamanlarda ülkemizdeki tüm İhtiyaç sahibi okullara gücümüzün elverdiğince destekte bulunacağız. Çocuklarımız okusun diye elimizden gelen yardımı vermeye hazırız. Eğitim eşitliği bizim için önemli bir unsur. Türkiye'nin her bölgesinde eğitim sorunsuz devam etmeli. Çünkü geleceğimizin tek mimarı çocuklarımız. " dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Graniser'den İhtiyaç Sahibi Okullara Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement