Güldeste Derneği'nden Dündar'a Teşekkür - Son Dakika
Güncel

Güldeste Derneği'nden Dündar'a Teşekkür

Güldeste Derneği\'nden Dündar\'a Teşekkür

Yüzlerce gencin yararlanacağı hizmet binası için destek istediler

28.09.2013 16:24

Bursa'da özellikle ihtiyaç sahibi öğrenci ve vatandaşlara yönelik yaptığı hizmetlerle ön plana çıkan Güldeste Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Sırameşeler'de yapımı devam eden hizmet binası için Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'dan destek istedi.

Özkevser Vakfı bünyesinde Bursa'da öğrencilere burs, gıda ve barınma yardımının yanı sıra hayır çarşıları, erzak yardımları gibi hizmetleri gerçekleştiren Güldeste Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, bugüne kadar yaptığı desteklerden dolayı Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'a teşekkür plaketi takdim etti.

Ördekli Kültür Merkezi'nde gerçekleşen ziyarette dernek faaliyetleri hakkında bilgi veren Güldeste Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Yalçın Kocabaş, "Özellikle Görükle'deki öğrenci evlerimizde üniversite öğrencilerimize yardımlar sağlıyoruz. Bunun yanı sıra giyecek ve gıda yardımlarımız ve kermes atölyelerimiz bulunuyor. Ayrıca erzak yardımları, iftar etkinlikleri, yurt içi gezi ve umre turları ile söyleşi ve panel organizasyonlarımız devam ediyor. Son olarak kutlu doğum haftasında 10 binden fazla vatandaşımızla birlikte Atatürk Spor Salonu'nda dev bir organizasyon gerçekleştirdik. Derneğimizin çalışmalarına her zaman destek olan Osmangazi Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Dündar'a şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

HİZMET BİNASINA DESTEK ARAYIŞLARI

Yönetim kurulu üyeleri Oğuzhan Karagül, Recep Akbaş, Murat Usta, Edip Kuşaslan'ın da katıldığı ziyarette Güldeste Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Sırameşeler'de yapımı halen daha devam eden hizmet binası için destek arayışı içinde olduklarını ifade eden Kocabaş şunları söyledi:

"Sırameşeler'de 300 metrekare kapalı alanda 4 kat olarak hizmet verecek olan hizmet binamız tamamlandığında içerisinde kurs ve seminer salonları, aşevi ve kermes atölyeleri bulunacak. Özellikle gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak amacıyla inşa ettiğimiz bu hizmet binamız tamamlandığında Görükle, Yeşilyayla, Arabayatağı, S.Garaj, Beşyol, Dikkaldırım, Bağlarbaşı gibi mahallelerde ikamet eden yüzlerce gencimize ve bayanlarımıza burada hizmet edeceğiz. Binamızın yapımındaki eksikliklerin giderilmesi için yerel yöneticilerimizin ve hayır sever işadamlarımızın destek ve yardımlarını bekliyoruz" şeklinde konuştu.

DÜNDAR'DAN ÖVGÜ

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'da yapılan ziyaretten ve plaketten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, derneğin yaptığı hizmetlerin ve yayınlarının her türlü övgüyü hak ettiğini dile getirdi. Dündar, Osmangazi Belediyesi'nin bugüne kadar yaptığı yardım ve desteklerin bundan sonra da devam edeceğini ifade etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Güldeste Derneği'nden Dündar'a Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement