Gümüşhane'de Kaybolan Yaşlı Kadın Bulunamadı - Son Dakika
Güncel

Gümüşhane'de Kaybolan Yaşlı Kadın Bulunamadı

Gümüşhane\'de Kaybolan Yaşlı Kadın Bulunamadı

Gümüşhane'de dün kaybolan 75 yaşındaki Memnune Kalaycı için gece geç saatlerde başlatılan arama çalışmalarından sonuç alınamadı.

12.10.2013 10:05

Gümüşhane'de dün kaybolan 75 yaşındaki Memnune Kalaycı için gece geç saatlerde başlatılan arama çalışmalarından sonuç alınamadı.

Yeşildere köyünde hayvancılıkla uğraşan Memnune Kalaycı köyün yüksek kesiminde merada otlayan hayvanlarına bakmak için saat 13.00 sıralarında evinden ayrıldı. Akşam saatlerinde koyunlar eve döndü ancak yaşlı kadından haber alınamadı. Yüksek tansiyon hastası olan Kalaycı'nın yakınları ve mahalle sakinlerinin arama çalışmaları da sonuç vermedi. Yardım istenmesi üzerine Gümüşhane Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri, jandarma ile vatandaşlar gece geç saatlerde Memnune Kalaycı'yı aradı. Ormanlık alanda iz köpeği 'Eyvah'ın da katılımı ile yapılan arama çalışmalarında yabani hayvanlara karşılaşma ihtimali nedeniyle bazı köylüler av tüfeklerini de yanlarına aldı.

Arama çalışması yapanlardan İskender Yılmaz, " Akşam saat 19.30 sıralarında hayvanlar döndü ama Memnune teyzeden bir haber alınamayınca aramaya başladık. Sonra da Jandarma ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne haber verildi. Yaklaşık 80 kişi çevreyi aradık ama bulamadık" dedi.

Yaban hayvanlarına karşı sırtında tüfeği ile dağı tarayan yaşlı kadının akrabalarından Bayram Yağlıdere ise, " Öğle saatlerinde evden çıkıp hayvanlara bakmaya gittiğini biliyoruz. Hayvanların yemesi için yaprak kesip bir araya toplamış. En son saat 13.00 sıralarında görülmüş ama ondan sonra ne gören ne de sesini duyan oldu. Baltasını da kendisini de bulamadık" diye konuştu. - Şhane

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gümüşhane'de Kaybolan Yaşlı Kadın Bulunamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement