'Günce' Profilo Sinemaları Takipçilerine Ücretsiz - Son Dakika
Güncel

'Günce' Profilo Sinemaları Takipçilerine Ücretsiz

\'Günce\' Profilo Sinemaları Takipçilerine Ücretsiz

Profilo Sinemaları takipçileri bu hafta, bir baba ile kızın öyküsünü konu alan 'Günce' filmini ücretsiz seyredecek.

01.10.2013 10:05

Profilo Sinemaları takipçileri bu hafta, bir baba ile kızın öyküsünü konu alan 'Günce' filmini ücretsiz seyredecek. Siz de bir arkadaşınızla birlikte bu anlamlı hikayenin bir parçası olmak istiyorsanız, tek yapmanız gereken Profilo Sinemaları facebook sayfasının takipçisi olmak.

Profilo Sinemaları facebook takipçilerine ÜCRETSİZ BİLET dağıtmaya devam ediyor. Bu hafta Profilo Sinemaları takipçileri, Hüseyin Namık Üstünel'in kaleme aldığı 'Günce' filmini ÜCRETSİZ izleyebilecek. Siz de Profilo Sinemaları facebook sayfasındaki uygulamaya girin vizyondaki en güzel filmleri bir arkadaşınızla birlikte ücretsiz izleyin.

Sinemaseverlerin buluşma noktası Profilo Sinemaları, sosyal medyada çığır açacak kampanyalara devam ediyor. Bu hafta 'Günce' filminin bir seansını tamamen facebook takipçilerine ayırıyor.

30 Eylül – 5 Ekim tarihleri arasında Profilo Sinemaları facebook sayfasındaki uygulamaya girerek, filmle ilgili soruları doğru yanıtlayan her 50. kişiye, 9 Ekim 2013 saat 19:00'da gerçekleşecek 'Günce' filmi özel gösterimine 2 kişilik davetiye hediye! Bedava biletleri paylaşmak için uygulamaya facebook'daki yakın arkadaşlarınızı da davet edebilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Günce' Profilo Sinemaları Takipçilerine Ücretsiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement