Güneydoğu'da Belediyeler "Onbir Ayın Sultanı"Na Hazır - Son Dakika
Güncel

Güneydoğu'da Belediyeler "Onbir Ayın Sultanı"Na Hazır

İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Mardin Belediyesi, onbir ayın sultanı ramazanın manevi ruhuna uygun yaşanması için hazırlıklarını tamamladı.

16.05.2018 12:56

İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Mardin Belediyesi, onbir ayın sultanı ramazanın manevi ruhuna uygun yaşanması için hazırlıklarını tamamladı.

Yardımlaşma ve dayanışma duygularının güçlendiği, manevi duyguların zirveye ulaştığı ramazan ayı dolayısıyla birçok noktada iftar çadırları kuran belediyeler binlerce vatandaşı iftar sofrasında buluşturacak.

Yardımlarla yoksulun yüzünü güldürecek belediyeler, düzenlenen etkinliklerle de vatandaşlara ramazan geleneklerini yaşatacak.

Mardin

Mardin Büyükşehir Belediyesince ibadethaneler gül suyu ile temizlenirken, 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı'nda bir ay boyunca binlerce vatandaşa iftar yemeği verilecek.

Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Vali Mustafa Yaman, Valilik ve belediye olarak tüm hazırlıkları tamamlandıklarını belirtti.

Huzur içerisinde bir ramazan ayı geçireceklerini anlatan Yaman, vatandaşların iftardan sonra rahat vakit geçirebilmesi için kentteki park, bahçe ve diğer mekanların temizliğinin yapıldığını aktardı.

Teravih namazlarının daha huzur içerisinde kılınması için ibadethanelerin de gül suyu ile temizlendiğini ifade eden Yaman, "Geçen sene olduğu gibi bu sene de vatandaşlarımızla 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı'nda iftarımızı açacağız. İlçelerimize bu anlamda destek vereceğiz. Toplu taşıma araçlarımız kesintisiz çalışacak. Zabıtalarımız gerekli denetimlerini artırarak çalışacaklar. İhtiyaç sahibi ailelere gıda yardımlarımız olacak. İnşallah Mardin güzel bir ramazan geçirmiş olacak." şeklinde konuştu.

Güneydoğu\'da Belediyeler "Onbir Ayın Sultanı"Na Hazır
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Güneydoğu'da Belediyeler 'Onbir Ayın Sultanı'Na Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement